Moció Cessament Sofia Alonso
El PP demana el cessament de la consellera insular Sofia Alonso per botar-se la coa de vacunació
Llorenç Galmés, denuncia que “l’equip de govern lluny de cessar-la, tal i com es va aprovar en el ple de febrer, l’ha premiat amb un nou càrrec i això és riure’s de la gent”.
pp.es 08/12/2021 - 11:55:54

Moció Cessament Sofia Alonso

El PP demana el cessament de la consellera insular Sofia Alonso per botar-se la coa de vacunació

El portaveu del PP en el Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, denuncia que “l’equip de govern lluny de cessar-la, tal i com es va aprovar en el ple de febrer, l’ha premiat amb un nou càrrec i això és riure’s de la gent”

Llorenç Galmés: “La presidenta del IMAS ha començat amb mal peu després d’instal·lar un centre de menors a Santanyí sense informar a l’Ajuntament”

El PP presentarà, demà, en el Ple del Consell de Mallorca, una moció en la que exigeix “el cessament immediat de Sofia Alonso, per votar-se, en el seu moment, la coa de vacunació”. El portaveu a la institució insular, Llorenç Galmés, insisteix en el seu cessament, després que la presidenta, Catalina Cladera, l’hagi anomenat consellera d’Afers Socials i presidenta de l'IMAS.

Galmés denuncia que “l’equip de govern en comptes de cessar-la , tal i com es va aprovar per majoria en el Ple de febrer, l’ha premiat amb un nou càrrec i això és riure’s de la gent”. Considera que “és un insult cap els ciutadans amb tot el que hem hagut d'aguantar amb aquesta pèssima gestió de la pandèmia”.

A més, el popular critica que “Sofia Alonso ha començat amb mal peu al capdavant de l’IMAS instal·lant un centre de menors a Santanyí sense avisar, ni informar a l’Ajuntament”. Assegura que “fets com aquest justifiquen, encara més, la moció”. De fet, en el Ple de demà, “també demanarem a la consellera si aquest espai compleix amb la normativa”, ha afegit.

Amb tot, “volem saber si Sofia Alonso, aprofitant la seva autoritat política, ja s'ha posat la tercera dosi”, ha conclós Galmés.

 

Reciente
Visto
Comentado