CAPDEPERA
Durant el mes de juny, i com una de les actuacions incloses en el Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) de Capdepera, s’inicià la campanya d’estalvi energètic i consum responsable “Amb energia positiva”.
Bàsquet Manacor
Aquest cap de setmana ha sigut un dels més esperats i feliços per a la família del Club Bàsquet Manacor.
Son Servera
Per mitjà d’aquest conveni l’entitat sense ànim de lucre podrà seguir amb la promoció de la inserció sociolaboral de persones especialment desafavorides i en situació d’exclusió.
Manacor
La Junta General de la SAM modifica els estatuts per dotar l'empresa pública de la consideració de mitjà propi.
Consorci de Turisme
L'acord signat permetrà realitzar una auditoria tecnològica del destí i preparar un pla estratègic per millorar la seva competitivitat.
Son Servera
No podran accedir a l'edifici les persones que tenguin més de 37,5 graus, temperatura marcada com un símptoma de la Covid-19
Gob Mallorca
La Covid-19 està generant una intensificació de l’ús públic dels espais naturals, i cal evitar que aquest increment de la pressió generi degradació ambiental
Intervención del presidente ‘popular’
Destaca que “no son condiciones extraordinarias, ni imposibles de aceptar. Si usted está dispuesta a asumirlas, contará con el apoyo de mi grupo a los presupuestos de 2021”.
SALA LA FORNAL
El taller es durà a terme els díes 6, 7 i 8 de desembre
Página 1 de 2507
Reciente
Visto
Comentado
enquesta

¿Cree usted que habrá vacuna contra el COVID-19 en marzo del próximo año sobre todo para la población de riego, mayores, sanitarios, agentes, crónicos, profesionales esenciales?.

NO
SI