L'Ajuntament d'Inca i AMADIBA renoven el conveni pel centre de dia.
L’Ajuntament d’Inca i l’Asociación de Madres de Discapacitados de Baleares (AMADIBA) han signat un conveni de col·laboració per a la cessió de l’ús d’un espai municipal
AMADIBA és una entitat sense ànim de lucre, creada l’any 1995, que va néixer amb l’objectiu de donar suport a les famílies perquè les seves vides puguin continuar com la de qualsevol altra família que no tengui un fill depenent
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/02/2021 - 09:09:00
Així doncs, gràcies a aquest acord el consistori cedeix a l’associació balear l’ús de dos locals ubicats al carrer Castell de Bellver, per poder desenvolupar les seves activitats a la capital del raiguer.

L'Ajuntament d'Inca i AMADIBA renoven el conveni pel centre de dia. L’Associació disposa de dos locals municipals en el carrer Castell de Bellver, des d’on dona servei a tota la comarca del Raiguer. L’Ajuntament d’Inca i l’Asociación de Madres de Discapacitados de Baleares (AMADIBA) han signat un conveni de col·laboració per a la cessió de l’ús d’un espai municipal. A l’acte de signatura han estat presents el batle, Virgilio Moreno; el regidor de Participació, Andreu Caballero; i la presidenta de l’entitat, Elvira Jiménez.

«Les entitats i associacions desenvolupen un paper molt essencial dins la nostra societat i ofereixen serveis vitals per a la ciutadania. Per tant, el nostre objectiu és poder apropar aquests serveis als ciutadans d’Inca i contribuir que puguin desenvolupar la seva activitat a la comarca d’Es Raiguer», destaca Moreno.

«Les entitats i associacions desenvolupen un paper molt essencial dins la nostra societat i ofereixen serveis vitals per a la ciutadania. Per tant, el nostre objectiu és poder apropar aquests serveis als ciutadans d’Inca

Així doncs, gràcies a aquest acord el consistori cedeix a l’associació balear l’ús de dos locals ubicats al carrer Castell de Bellver, per poder desenvolupar les seves activitats a la capital del raiguer. D’aquesta manera, AMADIBA està executant a la nostra ciutat i la comarca un projecte consistent en prestar el servei d’atenció integral a famílies de membres amb discapacitat, destinat bàsicament al lleure i suport familiar. Concretament, l’associació ha habilitat en aquestes instal·lacions un centre de dia, l’ESPAI CÍNAMON, que presta una atenció integral físic-sanitària, psicològica i comunicativa, a les persones amb discapacitat a partir de 16 anys.

«Des de l’Ajuntament valoram molt positivament la tasca tan important que realitza AMADIBA a la nostra ciutat i municipis dels voltants. Per això, hem considerat oportú renovar el nostre conveni de col·laboració amb ells per mantenir la cessió del local cedit l’any 2005 i facilitar-los també l’ús d’un altre local veïnat», explica Caballero.

AMADIBA és una entitat sense ànim de lucre, creada l’any 1995, que va néixer amb l’objectiu de donar suport a les famílies perquè les seves vides puguin continuar com la de qualsevol altra família que no tengui un fill depenent a càrrec seu. L’entitat ofereix una xarxa de serveis, diürns i residencials, de suport a persones amb discapacitat i serveis de conciliació familiar i orientació tècnica.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado