D’altra banda, n’Aina Pérez i na Maria Llodrà, jugadores formades al club
Bàsquet Manacor: Aquest pont de la Constutució ha servit per a realitzar un torneig amistós amb els companys i les companyes del CRIC Ses Salines d’Eivissa
NA PAULA GINARD I NA VICTORIA LLABRÉS, JUGADORES DEL NOSTRE EQUIP MINI INNOVATEC SECURITY, CONVOCADES A UNA NOVA SESSIÓ DEL MINIBASKET DAYS. Les dues jugadores de categoria mini han sigut convocades
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/12/2021 - 11:35:00
TORNEIG AMISTÓS DEL CLUB BÀSQUET MANACOR AMB EL CRIC SES SALINES D’EIVISSA. Aquest pont de la Constutució ha servit per a realitzar un torneig amistós amb els companys i les companyes del CRIC Ses Salines d’Eivissa.

CINC MANACORINES CONCENTRADES AMB LES PRESELECCIONS BALEARS DE BÀSQUET. Na Maria del Mar Ordinas i na Júlia Aguiar jugadores de l’equip infantil Forn Ca’n Tòfol han format part de la concentració de la preselecció balear de categoria infantil. Per la seva banda, na Maria Antònia Vadell, jugadora del cadet Cronomotor ha format part de la concentració de la preselecció cadet de les nostres illes.

D’altra banda, n’Aina Pérez i na Maria Llodrà, jugadores formades al Club Bàsquet Manacor i actualment jugadores del Centre de Tecnificació de les Illes Balears també han format part del cobinat balear cadet. Des d’aquí felicitam a les cinc jugadores i esperam que l’experiència viscuda les serveixi per seguir creixent com a persones i com a esportistes. Són gran orgull pel nostre Club i pel municipi de Manacor, enhorabona!!!

Na Maria del Mar Ordinas i na Júlia Aguiar jugadores de l’equip infantil Forn Ca’n Tòfol han format part de la concentració de la preselecció balear de categoria infantil. Per la seva banda, na Maria Antònia Vadell,

TORNEIG AMISTÓS DEL CLUB BÀSQUET MANACOR AMB EL CRIC SES SALINES D’EIVISSA. Aquest pont de la Constutució ha servit per a realitzar un torneig amistós amb els companys i les companyes del CRIC Ses Salines d’Eivissa.

El nostre equip sénior femení Benzineres Febrer Martí, els nostres equips júnior de categoria masculina Rt. Es Parc i Laboratori22, l’equip júnior de categoria femenina Rt. El Pino, els tres equips cadets masculins Creuers Illa Balear, Rt. Xinxeram i Botiga Senyorets i l’equip cadet femení Cronomotor han pogut gaudir de una sèrie de partits contra dos equips de categoria júnior masculí i un equip de categoria júnior femení. Ha sigut una gran experiència per a tots els participants que de ben segur repetirem.

NA PAULA GINARD I NA VICTORIA LLABRÉS, JUGADORES DEL NOSTRE EQUIP MINI INNOVATEC SECURITY, CONVOCADES A UNA NOVA SESSIÓ DEL MINIBASKET DAYS. Les dues jugadores de categoria mini han sigut convocades de nou per participar en la sessió dels Minibasket Days organitzada per la FBIB amb nines en edat mini de diferents clubs de la nostra illa. Una gran experiència formativa per a elles dues.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado