Inca celebra les festes de la barriada de les Vies del Tren
El pròxim dissabte, 9 de juliol, se celebren les tradicionals festes de la barriada inquera de les Vies del Tren hem preparat aquestes celebracions, conjuntament amb l’associació de veïns
Després de dos anys sense festes de barriades, hem preparat aquestes celebracions, conjuntament amb l’associació de veïns, amb molta il·lusió. La finalitat d’aquestes festes és contribuir a fer poble
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/07/2022 - 03:06:00
D’aquesta manera, les festes de la barriada de les Vies del Tren començaran amb una festa aquàtica infantil i festa de l’escuma, en la plaça Felip II. Després, dissabte a partir de les 20.30 hores se celebrarà el sopar a la fresca.

Inca celebra les festes de la barriada de les Vies del Tren. El pròxim dissabte, 09 de juliol, se celebren les tradicionals festes de la barriada inquera de les Vies del Tren. El batle d’Inca, Virgilio Moreno; el regidor de Participació, Andreu Caballero; i el president de l’associació de Veïns, Biel Taberner; juntament amb altres membres de la junta, han presentat el programa d’activitats.

«Després de dos anys sense festes de barriades, hem preparat aquestes celebracions, conjuntament amb l’associació de veïns, amb molta il·lusió. La finalitat d’aquestes festes és contribuir a fer poble i que els inquers i les inqueres surtin al carrer i participin de les activitats», assenyala Caballero.

D’aquesta manera, les festes de la barriada de les Vies del Tren començaran amb una festa aquàtica infantil i festa de l’escuma, en la plaça Felip II. Després, dissabte a partir de les 20.30 hores se celebrarà el sopar a la fresca. El DJ Xavi Reina serà l’encarregat de posar la nota musical i animar la vetllada.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado