Estam molt contents de poder dur aquest espectacle, fresc i dinàmic a Inca
El pròxim dissabte, 9 de juliol a les 20 hores, el Claustre de Sant Domingo d’Inca acull la producció musical teatralitzada «Trossets de Broadway»
Així doncs, durant l’actuació, cançons dels grans musicals com «Singing in the rain», «Cabaret», «Chicago», «Anything goes», «La La Land» i molts més, ens transportaran al West End i al Broadway d’aquells anys.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/07/2022 - 05:23:00
El concert, amb músics i veus en directe, interactuant sempre amb el públic i cançons coreografiades interpretades en català, castellà i anglès, ens permetrà gaudir d’un trosset de Broadway a la nostra ciutat»

Els grans musicals de Broadway arriben dissabte a Inca. El pròxim dissabte, 9 de juliol a les 20 hores, el Claustre de Sant Domingo d’Inca acull la producció musical teatralitzada «Trossets de Broadway». Aquest concert de comèdia-teatral està ambientat en els anys 30, 40 i 50, a on la música Swing i el Jazz estaven molts presents.

«Estam molt contents de poder dur aquest espectacle, fresc i dinàmic a Inca. El concert, amb músics i veus en directe, interactuant sempre amb el públic i cançons coreografiades interpretades en català, castellà i anglès, ens permetrà gaudir d’un trosset de Broadway a la nostra ciutat», assenyala la regidora de Cultura, Alice Weber.

«Trossets de Broadway» disposa d’una posada en escena senzilla i efectiva, amb canvis de vestuari a l’escenari, acompanyats d’elements d’atrezzo i petites escenes que enllacen a la perfecció els diferents nombres musicals que es van desenvolupant. Així doncs, durant l’actuació, cançons dels grans musicals com «Singing in the rain», «Cabaret», «Chicago», «Anything goes», «La La Land» i molts més, ens transportaran al West End i al Broadway d’aquells anys.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado