Així doncs, en l’Escola d’Educació Infantil Toninaina s’ha substituït
Inca: Ajuntament, centres educatius i Policia Local treballen coordinadament per preparar l’inici del curs 2023-2024 amb les màximes garanties i en unes òptimes condicions
Entre aquestes tasques s’inclou el pintat de barreres, repàs de papereres, pintura de façanes aules i altres espais, així com tasques d’enrajolat, neteja de patis, etcètera.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/09/2023 - 02:34:00
Durant els pròxims dies es renovarà també el paviment de goma d’aquest espai. Pel que fa al CEIP Llevant s’han fet treballs de reparació del revestiment interior de l’edifici.

Tot a punt per a la tornada a les escoles a Inca. Ajuntament, centres educatius i Policia Local treballen coordinadament per preparar l’inici del curs 2023–2024. Un any més, l’Ajuntament d’Inca i els centres educatius del municipi han treballat conjuntament durant les darreres setmanes i els mesos d’estiu, amb la finalitat de preparar l’inici escolar i garantir que els alumnes tornen a les aules amb les màximes garanties i en unes òptimes condicions.

«Com sempre, des de l’Ajuntament hem fet un esforç important per garantir una tornada positiva a les aules. Com cada any, hem fet feina en aspectes fonamentals com la neteja, millora de la senyalització i organització del trànsit, entre altres, de la mà del sector educatiu. Enguany també s’han dut a terme important reformes als centres educatius de la ciutat», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

En concret, s’han repintat les marques viàries i s’ha incrementat la senyalització per garantir la seguretat de conductors, alumnes, acompanyants i vianants.

Així doncs, en l’Escola d’Educació Infantil Toninaina s’ha substituït el paviment de goma de 3 aules i el passadís per pavimentació de parquet laminat. A més a més, s’ha renovat també el paviment dels banys d’aquestes aules per rajoles de gres, un material més apropiat per aquesta zona humida. Finalment, s’han reparat i arreglat també les parets d’aquestes 3 aules del centre educatiu municipal.

De forma paral·lela, en el CEIP Ponent s’han executat obres a la zona del pavelló, les quals afecten la façana. Durant els pròxims dies es renovarà també el paviment de goma d’aquest espai. Pel que fa al CEIP Llevant s’han fet treballs de reparació del revestiment interior de l’edifici.

Així mateix, com cada any, des de l’equip municipal de serveis s'han dut a terme també treballs de manteniment a tots els centres educatius de la ciutat. Entre aquestes tasques s’inclou el pintat de barreres, repàs de papereres, pintura de façanes aules i altres espais, així com tasques d’enrajolat, neteja de patis, etcètera.

D’altra banda, aquestes setmanes prèvies al començament de les classes, la Policia Local d’Inca ha desenvolupat un exhaustiu pla de treball per millorar la senyalització a les zones dels centres educatius d’Inca. En concret, s’han repintat les marques viàries i s’ha incrementat la senyalització per garantir la seguretat de conductors, alumnes, acompanyants i vianants.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado