L'Ajuntament d'Inca aprova els dies festius de l'any 2024
El pròxim any seran festius a Inca el dia 30 de juliol i el dia 26 de desembre, Sant Abdon i Sant Senén, patrons de la ciutat i la segona festa de Nadal i Diada de Sant Esteve
Finalment, cal recordar que els festius establerts per aquest any 2023 són el dia 17 de novembre i el 26 de desembre, atès que el dia 30 de juliol, dia de Sant Abdon i Sant Senén, enguany va caure en diumenge.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/09/2023 - 01:12:00
L'acord es va aprovar en el ple ordinari, celebrat ahir 14 de setembre, després que la Comissió Informativa de Ciutadania i Drets Socials enviés la proposta per escollir els dies festius a l'Ajuntament.

L'Ajuntament d'Inca aprova els dies festius de l'any 2024. El pròxim any seran festius a Inca el dia 30 de juliol i el dia 26 de desembre. L'Ajuntament d'Inca ha fixat ja el calendari de festius locals del municipi per a l'any 2024. L'acord es va aprovar en el ple ordinari, celebrat ahir 14 de setembre, després que la Comissió Informativa de Ciutadania i Drets Socials enviés la proposta per escollir els dies festius a l'Ajuntament.

D'aquesta manera, com marca la tradició, el consistori inquer ha elegit com a dia festiu per al pròxim any 2024 el dia 30 de juliol que es commemora Sant Abdon i Sant Senén, patrons de la ciutat.

La novetat per al 2024 és l'elecció de no feiner del 26 de desembre, la segona festa de Nadal i Diada de Sant Esteve. Aquesta decisió s'ha pres després que la Mesa Social Tripartida, un òrgan compost pel Govern

La novetat per al 2024 és l'elecció de no feiner del 26 de desembre, la segona festa de Nadal i Diada de Sant Esteve. Aquesta decisió s'ha pres després que la Mesa Social Tripartida, un òrgan compost pel Govern, patronals i sindicats, no l'hagi inclòs en l'aprovació del calendari festiu de les Illes Balears.

Per tant, el pròxim any no serà festiu el divendres després del Dijous Bo, així com venia sent en els darrers anys. Finalment, cal recordar que els festius establerts per aquest any 2023 són el dia 17 de novembre i el 26 de desembre, atès que el dia 30 de juliol, dia de Sant Abdon i Sant Senén, enguany va caure en diumenge.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado