El nou equip de treball enceta aquesta nova etapa amb «il·lusió i empenta».
L’Agrupació territorial de Llevant de l’ASM renova l'equip de treball, assumeixen una nova etapa amb la coordinació de Francesca Grimalt
Francesca Grimalt, Margalida Fuster, Jordi Caldentey i Joan Alzamora, juntament amb altres companys, assumeixen una nova etapa amb la coordinació de na Francesca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/09/2023 - 04:07:00
El nou equip de treball es marca com a objectiu donar a conèixer l’entitat a més gent a la comarca de Llevant, mitjançant contactes i trobades personals, presentacions, conferències

L’Agrupació territorial de Llevant de l’ASM renova l'equip de treball. L’Agrupació territorial de Llevant de l’ASM ha renovat l'equip de treball. Francesca Grimalt, Margalida Fuster, Jordi Caldentey i Joan Alzamora, juntament amb altres companys, assumeixen una nova etapa amb la coordinació de na Francesca.

El nou equip de treball es marca com a objectiu donar a conèixer l’entitat a més gent a la comarca de Llevant, mitjançant contactes i trobades personals, presentacions, conferències i articles d'opinió a la premsa forana i local.

Segons ha declarat la nova coordinadora, «cada dia que passa es demostra que Espanya no té remei ni en cerca; que l’única solució realista als problemes que afrontam cada dia, com el cost de la insularitat, el dret a viure en català, la manca de serveis públics, el preu de l’habitatge i la superpoblació, només es poden arreglar comandant de bon de veres a ca nostra amb un Estat propi». Així mateix, ha explicat que el nou equip de treball enceta aquesta nova etapa amb «il·lusió i empenta».

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Jordi
Si si, aquests insolvents mos solventeràn els problemes. Basta veurer-los.