A les 11.00 iniciava el 4t i darrer control escolar, amb una bona
Dojo Muratore Manacor: Dia complet de judo a Pollença el dia 3 de febrer Amb sessió de matí i tarda es van reunir més de 300 judoques i les seves famílies
A més s'examinaven d'organització esportiva en Joan Sansó, Arnau Monzó i Adam Monzó, els tres van aprovar. Els competidors foren: Julia, Nina, Biel, Abdou, Eloy, Isa, Oscar i Martí. Enhorabona a tots!
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/02/2024 - 12:47:00
Joan Perelló com a delegat. Van participar en Dani Mascaró, Miquel Àngel, Dani Hernández, Andrei, Isa i Martí. El capvespre va ser el torn pel Control Promeses. Més de 180 competidors de la majoria dels clubs

Dia complet de judo a Pollença. El dia 3 de febrer es va realitzar una de les jornades més intenses de la temporada. Tres esdeveniments varen tenir lloc a les instal·lacions del Pavelló municipal de Pollença. Amb sessió de matí i tarda es van reunir més de 300 judoques i les seves famílies.

A les 9.00 es van reunir més de 80 judoques i les seves famílies per tal de poder gaudir d'una hora de classe amb família. Una jornada que es repeteix per segon any i compte amb molt bon acolliment per part dels familiars i del clubs que copien aquest model. La classe va ser dirigida per tres mestres de tres clubs diferents i coordinada per Llorenç Gayà, professor del Club Dojo Muratore i responsable de Judo Infantil de la Federació Balear de judo.

Va comptar amb nombrosa participació del club: com a àrbitre Toni Sureda i ajudants: Inès Morell, Sergi Bueno, Joan Perelló i Biel Galmés.

A les 11.00 iniciava el 4t i darrer control escolar, amb una bona participació dels escolars del club i acompanyats per en Joan Perelló com a delegat. Van participar en Dani Mascaró, Miquel Àngel, Dani Hernández, Andrei, Isa i Martí. El capvespre va ser el torn pel Control Promeses. Més de 180 competidors de la majoria dels clubs de l'illa es van donar cita.

Va comptar amb nombrosa participació del club: com a àrbitre Toni Sureda i ajudants: Inès Morell, Sergi Bueno, Joan Perelló i Biel Galmés. A més s'examinaven d'organització esportiva en Joan Sansó, Arnau Monzó i Adam Monzó, els tres van aprovar. Els competidors foren: Julia, Nina, Biel, Abdou, Eloy, Isa, Oscar i Martí. Enhorabona a tots!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado