L’EQUIP SÈNIOR FEMENÍ +40 CNSTRUCCIONS GINARD I GINARD
Bàsquet Manacor. Martina, jugadora mini del nostre club, ha sigut escollida per formar part de la selecció de les Illes Balears que participarà al Campionat d’Espanya de Minibàsquet
derrota del cadet femení BUFETE PERELLÓ per 119 a 52 davant el Sant Josep, derrota de les mini SERVIMEDIC per 88 a 52 a Sant Josep i molt bon partit dels premini JARDI NET a casa dels companys d’Artà.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/02/2024 - 03:51:00
El nostre equip sènior femení +40 va disputar el cap de setmana passat el Torneig Interilles amb els equips +40 de Mallorca i Menorca. Va ser un cap de setmana de bàsquet i convivència a on totes les jugadores

NA MARTINA VALLESPIR DISPUTARÀ EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE MINIBÀSQUET AMB LA SELECCIÓ BALEAR. Na Martina, jugadora mini del nostre club, ha sigut escollida per formar part de la selecció de les Illes Balears que participarà al Campionat d’Espanya de Minibàsquet. El Campionat es disputarà de dia 23 a dia 27 de març a la localitat de San Fernando (Cadis). D’aquesta manera na Martina podrà viure una gran experiència de formació, competició, convivència i amistat. Ens alegram molt per ella i n’estam molt orgullosos, enhorabona Martina!

ELS DOS EQUIPS SÈNIOR DE CATEGORIA BALEAR ACONSEGUEIXEN VÈNCER EN ELS SEUS RESPECTIUS PARTITS. Els nostres sènior CÀRNIQUES SUNYER varen tornar al camí de la victòria, vencent a La Salle al Restaurante Las Tres Palas per un ajustat i emocionant 68 a 66. Per la seva banda, les sènior ESTACIONS DE SERVEI FEBRER MARTÍ varen aconseguir una espectacular victòria davant La Salle Palma per un contundent 72 a 54.

En altres partits de la jornada, derrota del mini BIOCONTRUCCIONS PEDRA VIVA-VOYANICS SKINCARE a casa del Bahía per 68 a 18, derrota del júnior femení FORN CA’N TÒFOL per 70 a 62 davant Bahía

L’EQUIP SÈNIOR FEMENÍ +40 CNSTRUCCIONS GINARD I GINARD VIU UN CAP DE SETMANA DE BÀSQUET A MENORCA. El nostre equip sènior femení +40 va disputar el cap de setmana passat el Torneig Interilles amb els equips +40 de Mallorca i Menorca. Va ser un cap de setmana de bàsquet i convivència a on totes les jugadores del nostre club i dels altres clubs participants varen gaudir al màxim.

En altres partits de la jornada, derrota del mini BIOCONTRUCCIONS PEDRA VIVA-VOYANICS SKINCARE a casa del Bahía per 68 a 18, derrota del júnior femení FORN CA’N TÒFOL per 70 a 62 davant Bahía i per 50 a 76 davant La Salle de Palma , nova derrota de les sènior insular DECOPUNT per 40 a 53, derrota a La Salle de Palma de l’infantil femení INNOVATEC SECURITY per 64 a 55, victòria del júnior PASTISSERIA RAMIS-FORN CA N’AMER a casa del Pla per 43 a 69, derrota dels cadets XINXERAM a casa del Sant Josep per 98 a 32, derrota dels cadets BAR PORRÓN per 62 a 85 davant Àgora Portals, victòria dels cadets OPTICALIA MANACOR per 83 A 81 davant Esporles, derrota del cadet femení BUFETE PERELLÓ per 119 a 52 davant el Sant Josep, derrota de les mini SERVIMEDIC per 88 a 52 a Sant Josep i molt bon partit dels premini JARDI NET a casa dels companys d’Artà.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado