per realitzar fires, congressos i molts altres esdeveniments amb garanties
L’Ajuntament d’Inca i Fàbrica Ramis sumem esforços per promocionar la ciutat com a centre de fires i congressos un punt d'atracció per aquest tipus d'esdeveniments
Un any més, la finalitat d’aquest acord és que Inca sigui un punt d'atracció per aquest tipus d'esdeveniments, ja que compta amb unes excel·lents infraestructures i per la seva ubicació al centre de l'illa de Mallorca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/02/2024 - 08:31:00
Per la seva part, el regidor Cortés destaca que «Inca disposa de tot un seguit d'espais públics i privats que poden satisfer qualsevol demanda, a més d’una localització privilegiada en el centre de Mallorca.

L’Ajuntament d’Inca i Fàbrica Ramis sumem esforços per promocionar la ciutat com a centre de fires i congressos. El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, i el gerent de Fàbrica Ramis, Joan Ramis, acompanyats per Miguel Ángel Cortés, regidor d'economia local i promoció de la ciutat, han signat la renovació del conveni de col·laboració per a la promoció de la ciutat com a espai d'acollida de fires, congressos i trobades professionals.

Un any més, la finalitat d’aquest acord és que Inca sigui un punt d'atracció per aquest tipus d'esdeveniments, ja que compta amb unes excel·lents infraestructures i per la seva ubicació al centre de l'illa de Mallorca.

Des de l’Ajuntament d’Inca treballam decididament per posicionar Inca com a referent balear per a la celebració d’esdeveniments professionals que repercuteixin positivament en la nostra economia.

«Des de l’Ajuntament d’Inca treballam decididament per posicionar Inca com a referent balear per a la celebració d’esdeveniments professionals que repercuteixin positivament en la nostra economia. Mostra d’això és que durant els darrers anys s’han anat consolidant grans esdeveniments que se celebren a Inca com el Mallorca Dream Days, Creativissim o el Mallorca Design Day, reconeguts a tota l’illa i que comptem amb un gran públic», destaca el batle Moreno.

Per la seva part, el regidor Cortés destaca que «Inca disposa de tot un seguit d'espais públics i privats que poden satisfer qualsevol demanda, a més d’una localització privilegiada en el centre de Mallorca. Per tant, és una ciutat perfecta per realitzar fires, congressos i molts altres esdeveniments amb garanties.»

D’aquesta manera, l'Ajuntament continua desenvolupant la seva política de convenis per sumar esforços i impulsar sinergies amb institucions, associacions i empreses que puguin donar una empenta a la ciutat en temes econòmics i socials. De fet, durant les darreres setmanes s’han signat importants acords amb la Fundació Es Garrover, les associacions de comerciants i l’Orfeó l’Harpa d’Inca, entre altres.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
I.Montero
Igual que Manacor que somos la capital del levante, la más limpia y ordenada, dicen que ya tenemos reservas para los congresos hasta el año 2030
Manuel Rosas Serra
Positivo para Inca