4.000 alumnes de tota l'illa gaudiran d'aquesta proposta que pretén acostar el circ
Manacor: La carpa del Circ Bover s'ha instal·lat al parc de Na Molla, on hi passaran uns 4.000 alumnes d'arreu de Mallorca i abril i març amb programació apta per a tots els públics
El delegat de Cultura de l'Ajuntament de Manacor, Ferran Montero, ha destacat la importància que Manacor "doni a conèixer també una disciplina artística com és la del circ, que se suma a l'oferta teatral i musical
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/02/2024 - 11:28:00
El 9 de març, en col·laboració amb el departament d'Igualtat de l'Ajuntament de Manacor en el marc dels actes en motiu del Dia de la Dona, arribarà a la carpa del parc de Na Molla l'espectacle de Las Poderío.

MANACOR ACULL EL CIRC BOVER AMB UNA INICIATIVA EDUCATIVA I CULTURAL DES DE FINALS DE FEBRER FINS A FINALS DE MAIG. La carpa del Circ Bover s'ha instal·lat al parc de Na Molla, on hi passaran uns 4.000 alumnes d'arreu de Mallorca. El parc de Na Molla de Manacor és l'escenari on s'ubica el Circ Bover, que arriba a Manacor per a oferir una iniciativa educativa i cultural que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manacor. El batle de Manacor, Miquel Oliver; el delegat de Cultura; i el director del Circ Bover, han donat a conèixer aquest dimarts de matí els detalls del que podran veure els infants i amants del circ els dos propers mesos a Manacor.

La setmana que ve s'iniciarà el projecte 'Descobreix el Circ', una iniciativa destinada a les escoles de tota Mallorca, amb activitats destinades a infants des de 3 anys fins a sisè de Primària. En total, uns 4.000 alumnes de tota l'illa gaudiran d'aquesta proposta que pretén acostar el circ, els seus valors i la seva història als més petits.

Les propostes culturals continuaran fins el 26 d'abril i a partir d'aquest 14 de febrer es podrà consultar tota la programació al portal web de l'Ajuntament de Manacor que ofereix tota l'agenda cultural www.enviumanacor.cat.

L'oferta cultural es completarà durant els caps de setmana del mes d'abril i març amb programació apta per a tots els públics. Inaugurarà aquesta programació circaire el reconegut pallasso Tortell Poltrona, amb l'espectacle Post Clàssic els propers 1, 2 i 3 de març. El seguiran les Històries de la Petita Lu, el 2 i 3 de març amb La Petita Lu.

El 9 de març, en col·laboració amb el departament d'Igualtat de l'Ajuntament de Manacor en el marc dels actes en motiu del Dia de la Dona, arribarà a la carpa del parc de Na Molla l'espectacle de Las Poderío. El següent cap de setmana serà l'ocasió per a poder gaudir de Circ en Família, amb el Circ Bover. El 23 de març, serà el torn per a poder veure la col·laboració del Circ Bover i el grup Suasi amb l'espectacle Suacirc.

Les propostes culturals continuaran fins el 26 d'abril i a partir d'aquest 14 de febrer es podrà consultar tota la programació al portal web de l'Ajuntament de Manacor que ofereix tota l'agenda cultural www.enviumanacor.cat. A més, el Circ Bover també prepara activitats amb entitats ciutadanes locals com el Col·lectiu Neura.

El delegat de Cultura de l'Ajuntament de Manacor, Ferran Montero, ha destacat la importància que Manacor "doni a conèixer també una disciplina artística com és la del circ, que se suma a l'oferta teatral i musical consolidada de Manacor". El director del Circ Bover, Sebastià Jordà, ha agraït a l'Ajuntament de Manacor l'acollida al municipi i ha explicat l'aposta didàctica que fa el Circ Bover amb l'objectiu de donar a conèixer i estimar el circ als més petits. El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha remarcat la importància "que Manacor actuï com a capital cultural, una vegada més", alhora que ha destacat la trajectòria del Circ Bover per oferir un "circ amb missatge", una proposta amb valors educatius.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo