En categoria júnior, victòria molt clara dels júniors MALLORCA SEA PARADISE
Bàsquet Manacor: Els nostres sènior de categoria insular estan realitzant una gran temporada i amb la victòria de divendres passat davant el Porto Cristo per 67 a 55 aconseguiren la classificació
En categoria infantil, victòria de les nines del INNOVATEC SECURITY per 41 a 49 dins Madre Alberta, derrota de les nines del FERRERIA ES BIULÓ per 35 a 68 davant Sa Pobla i victòria clara dels infantils OFI-ILLA
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/02/2024 - 03:13:00
Per la seva banda, les sènior ESTACIONS DE SERVEI FEBRER MARTÍ varen aconseguir la segona victòria consecutiva a la lliga balear davant un rival directe, el CD Alcázar de Menorca, per un marcador final de 76 a 64.

L’EQUIP SÈNIOR INSULAR UM BEACH HOUSE ES CLASSIFICA PER A LA FASE FINAL DE LA CATEGORIA. Els nostres sènior de categoria insular estan realitzant una gran temporada i amb la victòria de divendres passat davant el Porto Cristo per 67 a 55 aconseguiren la classificació matemàtica per a la fase final de la categoria a on lluitaran per aconseguir el títol de campions d’insular.

Per la seva banda, les sènior ESTACIONS DE SERVEI FEBRER MARTÍ varen aconseguir la segona victòria consecutiva a la lliga balear davant un rival directe, el CD Alcázar de Menorca, per un marcador final de 76 a 64. Una gran segona part de les nostres les va permetre aconseguir una merescuda i treballada victòria.

Per la seva banda, les nines del cadet BUFETE PERELLÓ foren superades pol CB Pollença per 76 a 59 en un partit a on les nostres aconseguiren competir bé davant un dels gallets de la competició.

En categoria júnior, victòria molt clara dels júniors MALLORCA SEA PARADISE a Sant Antoni d’Eivissa per 70 a 102, victòria també molt clara dels júniors FORN CA N’AMER- PASSTISSERIA CA’N RAMIS a Santanyí per 33 a 60 i derrota de les júnior FORN CA’N TÒFOL per 51 a 69 a Sa Pobla i, quatre dies més tard, derrota per 49 a 72 davant el CETEIB-Andratx.

LES MINIS SERVIMEDIC GUANYEN DE MANERA CLARA A POLLENÇA. Les nines del nostre mini especial varen aconseguir una molt bona victòria a casa del Pollença per 54 a 70. Molt bon partit de les nines que aconseguiren vèncer en una pista sempre complicada.

Per la seva banda, els minis de categoria especial BIO CONSTRUCCIONS PEDRA VIVA - VOYANICS varen ser superats per un més combatiu CB Nord Alcúdia per 54 a 70. En categoria preferent, les nines del mini AIXAM MANACOR varen guanyar a les companyes de Llucmajor per 45 a 49 i les minis FANTASY PARK MALLORCA varen competir davant Pollença arribant al final perdent per 34 a 51. Els nins del mini JARDI NET varen jugar a Felanitx a on l’equip local obtingué la victòria per 39 a 9 i els minis PARERA ARQUITECTURA foren superats pels companys de Son Servera per 34 a 4.

EL CADET FEMENÍ HOLISTIC BERLIN GUANYÀ A CASA DEL CB CAPDEPERA. Les nines del nostre cadet vermell varen aconseuir una clara victòria per 42 a 67 davant un equip que tan sols uns mesos abans ens havia vençut per 44 punts de diferència. Gran evolució de les nines i gran tasca de n’Adrià Pastor al capdavant de l’equip.

Per la seva banda, les nines del cadet BUFETE PERELLÓ foren superades pol CB Pollença per 76 a 59 en un partit a on les nostres aconseguiren competir bé davant un dels gallets de la competició. El cadet d’especial OPTICALIA MANACOR va passar per sobre del Campos i va vèncer per 104 a 66, el cadet masculí BAR EL PORRON va vèncer per 53 a 61 dins Inca i els cadets RT. XINXERAM foren superats pel Molinar per 55 a 89.

En categoria infantil, victòria de les nines del INNOVATEC SECURITY per 41 a 49 dins Madre Alberta, derrota de les nines del FERRERIA ES BIULÓ per 35 a 68 davant Sa Pobla i victòria clara dels infantils OFI-ILLA per 70a 26 davant Sa Cabaneta.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado