GRAN VICTÒRIA DEL SÈNIOR DE LLIGA BALEAR CÀRNIQUES SUNYER.
El Club Bàsquet Manacor ha pogut entregar a la fundació Unoentrecienmil un total 1.300 euros que serviran per ajudar en la recuperació de nins i nines amb càncer
BUFETE PERELLÓ varen guanyar de manera clara dins Inca per 48 a 74. En categoria preferent, les nines del cadet HOLISTIC BERLIN varen ser superades per 40 a 70 pel Sant Josep.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/02/2024 - 10:55:00
1.300 € que serviran per ajudar en la recuperació de nins i nines amb càncer. Des d’aquí el Club agraeix la gran col.laboració de totes les famílies, dels jugadors i de les jugadores i dels membres del cos tècnic

L’INFANTIL FEMENÍ INNOVATEC SECURITY JUGA UN PARTIT AMISTÓS AMB LA PRESELECCIÓ BALEAR DE MINIBÀSQUET. Diumenge pasat el nostre equip infantil de categoria especial va disputar un partit amistós amb el combinat mini balear. Va ser un partit molt especial ja que a la preselecció hi havia na Martina Vallespir, jugadora del nostre club.

El partit formava part de la preparació de la preselecció balear pel Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Després del partit la FBIB va donar a conèixer la llista de dotze jugadores que formaran la selecció de les nostres illes a on, després de vàries concentracions, hi formarà part na Martina Vallespir. Des d’aquí li enviam l’enhorabona i dessitjam que disfruti molt de totes les experiències que ara vindran.

VICTÒRIES DELS DOS EQUIPS JÚNIOR DE LA LLIGA INTERILLES. El nostre equip júnior femení FORN CAN TÒFOL va vèncer a la seva visita a La Salle de Maó per 51 a 64.

GRAN VICTÒRIA DEL SÈNIOR DE LLIGA BALEAR CÀRNIQUES SUNYER. Els nostres sèniors de lliga balear varen sumar una nova victòria davant el Molinar. Fou un encontre a on els nostres foren totalment superiors i en el que aconseguiren vèncer per 40 a 108. Amb aquesta victòria l’equip segueix a la part alta de la taula i continua en la lluita pels llocs de playoff. Per la seva banda, les sènior de lliga balear varen caure davant el CB Sa Indioteria per 69 a 51 en un partit a on les locals feren una millor segona part.

VICTÒRIES DELS DOS EQUIPS JÚNIOR DE LA LLIGA INTERILLES. El nostre equip júnior femení FORN CAN TÒFOL va vèncer a la seva visita a La Salle de Maó per 51 a 64. Darrer partit de la primera volta que ha de donar energia a l'equip per afrontar la segona volta de la millor manera possible. D'altra banda, els nostres júniors MALLORCA SEA PARADISE segueixen mostrant-se molt superiors als seus rival i varen aconseguir un clara victòria per 116 a 61 davant el Bàsquet Puig d'en Valls.

En categoria júnior preferent, derrota dels júnior PASTISSERIA RAMIS-FORN CA N’AMER davant Sa Cabaneta per 50 a 72. En categoria cadet, els dos equips de categoria especial varen guanyar en els seus respectius partits. Els cadets OPTICALIA MANACOR varen obtenir el triomf davant el Ciutat d'Inca per 72 a 61 i les cadets BUFETE PERELLÓ varen guanyar de manera clara dins Inca per 48 a 74. En categoria preferent, les nines del cadet HOLISTIC BERLIN varen ser superades per 40 a 70 pel Sant Josep.

En categoria infantil, victòria de l’equip masculí D5 SPORT SHOP davant Santa Maria per 67 a 17 i victòria del femení especial INNOVATEC SECURITY davant el Ciutat d’Inca per 66 a 42. També aconseguiren la victòria els infantils OFI-ILLA per 48 a 82 a casa del Bàsquet Pla. Per la seva banda, les infantils FERRERIA ES BIULÓ varen ser superades per 64 a 34 per les companyes de Molinar.

El mini masculí PARERA ARQUITECTES fou superat per 19 a 49 pels companys de La Salle de Palma. En categoria premini, els nostres nins de l’equip JARDI NET varen gaudir del seu partit amb els companys de Campos, mostrant una setmana més la seva gran evolució.

LA FAMÍLIA DEL CLUB BÀSQUET MANACOR RECULL 1.300 EUROS EN FAVOR DE LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER INFANTIL. El nostre Club es va sumar a la campanya CANASTAS contra el CÀNCER INFANTIL de la Fundació Unoentrecienmil. Tots els equips del club varen recollir un euro per punt encistellat durant la jornada del 10 a l’11 de febrer. D’aquesta manera el Club Bàsquet Manacor ha pogut entregar a la fundació abans esmentada un total 1.300 euros que serviran per ajudar en la recuperació de nins i nines amb càncer. Des d’aquí el Club agraeix la gran col.laboració de totes les famílies, dels jugadors i de les jugadores i dels membres del cos tècnic i de la directiva.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado