A en Juan Riego Sintes, doctorat en química per la UIB
L’Associació d’Antics Alumnes de Sant Francesc d’Inca, ha fet entrega aquest dissabte del Premi 2024 al Dr. Joan Figuerola Mulet i al Dr. Joan Riego Sintes
La trobada dels antics alumnes del centre, entregats els premis i visualitzats distintints moments fotogràfics de la vida al centre, en la participació d’alumnes que acabaren el COU al centre fa 25 i 50 anys
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/05/2024 - 08:45:24
A més, ha tengut temps per participar en tasques d’harmonització global de la ONU i ha estat des del 2006 coordinador a la OECD de la Comissiò Europea i chairman d’un grup i que treballa en nanomaterials.

Joan Figuerola i Joan Riego Premis Sant Francesc d’Inca 2024. L’Associació d’Antics Alumnes de Sant Francesc d’Inca, ha fet entrega aquest dissabte del Premi Sant Francesc d’Inca 2024 al Dr. Joan Figuerola Mulet i al Dr. Joan Riego Sintes, antics alumnes del centre per la seva trajectoria acadèmica i social al llarg dels anys i que cursaren els primers estudis en aquest centre docent.

A en Joan Figuerola Mulet, metge titulat per la Universitat de Barcelona i especialista en pediatria a Sevilla, per les seves consultes de pediatria de distints indrets de Mallorca, amb els nins i nines que tan bé ha cuidat durant molts anys i que, com ens diu amb les seves paraules «encara puc aportar en molts aspectes de la meva professió: als nins, joves, pares, estudiants de medicina, residents de pediatria i companys. Sincerament, encara me sent molt útil”. A l’actualitat és el cap de medicina pediàtrica al Hospital de Son Espases i anteriorment ho fou del Hospital de Son Dureta.

Va retornar per un breu espai de temps a Palma, després fou becari del Consell Cientìfic de la OTAN al Canadà. També ha treballat a Finlàndia i fins la jubilació ha estat en un programa de la OCDE.

A en Juan Riego Sintes, doctorat en química per la UIB, amb dos masters posteriors, un també a Sevilla, és autor de més de 20 Directives o Reglaments per poder implementar el Pacte Verd a Europa. Resideix a Itàlia, des de fa molts anys, fent feina a una Direcciò General  de la Comissiò Europea que dona suport científic i tècnic a les polìtiques de la Uniò Europea.

Va retornar per un breu espai de temps a Palma, després fou becari del Consell Cientìfic de la OTAN al Canadà. També ha treballat a Finlàndia i fins la jubilació ha estat en un programa de la OCDE. A més, ha tengut temps per participar en tasques d’harmonització global de la ONU i ha estat des del 2006 coordinador a la OECD de la Comissiò Europea i chairman d’un grup i que treballa en nanomaterials.

La trobada dels antics alumnes del centre, entregats els premis i visualitzats distintints moments fotogràfics de la vida al centre, en la participació d’alumnes que acabaren el COU al centre fa 25 i 50 anys, es va tancar amb un dinar d’amistat on es varen compartir anècdotes i records viscuts per tots els presents anys passats. Redacció Actualitat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado