Més de la meitat de les sancions han estat per conduir sense portar el casc.
En gener a Inca va entrar en vigor la nova ordenança municipal de circulació, la qual estableix la normativa per desplaçar-se amb patinet per la ciutat, s’han interposat més de 60 denúncies
El patinet és un mitjà de transport cada vegada més utilitzat a les ciutats. Per aquest motiu, hem considerat adient impulsar aquesta campanya i treballar decididament per garantir que es respecta la normativa
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/05/2024 - 04:21:00
Així doncs, al llarg d’aquesta campanya s’han interposat un total de 61 denúncies. «La finalitat de la campanya és conscienciar sobre la importància de fer un bon ús dels vehicles de mobilitat personal

Inca promou el bon ús dels patinets elèctrics amb una campanya de control i conscienciació. Durant el primer trimestre de l’any s’han interposat més de 60 denúncies a conductors de vehicles de mobilitat personal. En gener va entrar en vigor la nova ordenança municipal de circulació, la qual estableix la normativa per desplaçar-se amb patinet per la ciutat.

L’Ajuntament d’Inca i la Policia Local han desenvolupat durant el primer trimestre de l’any una campanya específica de control i bon ús dels patinets elèctrics. Aquesta iniciativa s’ha dut a terme coincidint amb l’entrada en vigor de la nova ordenança municipal de circulació.

Altres motius importants de les denúncies són no utilitzar armilla reflectant, conduir per zones on no es permet la circulació de vehicles de mobilitat personal o no respectar les normes de seguretat viària.

Així doncs, al llarg d’aquesta campanya s’han interposat un total de 61 denúncies. «La finalitat de la campanya és conscienciar sobre la importància de fer un bon ús dels vehicles de mobilitat personal, especialment els patinets, per garantir una òptima convivència amb els vianants, així com donar a conèixer els nous canvis que s’han aplicat a la normativa», assenyala el batle, Virgilio Moreno.

Més de la meitat de les sancions han estat per conduir sense portar el casc. Altres motius importants de les denúncies són no utilitzar armilla reflectant, conduir per zones on no es permet la circulació de vehicles de mobilitat personal o no respectar les normes de seguretat viària. En aquest sentit, cal destacar que la nova ordenança estableix que és obligatori l’ús de guardapit reflectant, ús de casc i disposar d’una assegurança de responsabilitat civil si se circula amb patinet.

«El patinet és un mitjà de transport cada vegada més utilitzat a les ciutats. Per aquest motiu, hem considerat adient impulsar aquesta campanya i treballar decididament per garantir que es respecta la normativa vigent i, alhora, vetllar per la seguretat de la ciutadania», destaca la regidora de Seguretat Ciutadana, Antonia Triguero.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo Otros municipios deberían tomar ejemplo