LOCOBOMBO: arriba a Inca el bingo més boig
L’Ajuntament i l’Associació Únic celebren del 08 al 13 de juliol la vuitena edició de l’Orgullosament Inca, festival, que va néixer amb la finalitat de contribuir a donar visibilitat
DILLUNS 8 DE JULIOL 19.00 h | Inauguració d’exposició: “ORGULL PER BANDERA 3.0” A càrrec de l’Associació ÚNIC. Lloc: carrers del Bisbe Llompart i Major.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/07/2024 - 06:11:00
L’exposició de l’obra Sabates, de l’artista i activista Jaume Canet, serà el punt de partida per a una conversa grupal sobre l’estat actual dels activismes i dels orgulls LGTBIQ+. Lloc: Museu del Calçat i de la Indústria.

Orgullosament Inca 2024. L’Ajuntament d’Inca i l’Associació Únic celebren del 08 al 13 de juliol la vuitena edició de l’Orgullosament Inca. Aquest festival, que va néixer amb la finalitat de contribuir a donar visibilitat a la lluita i reivindicacions del col·lectiu LGTBI i generar un espai de convivència obert a tots i totes, ha anat creixent any rere any i s’ha consolidat com a referent a les Illes Balears. D’aquesta manera, una edició més es desenvoluparà un complet programa d’activitats en la capital del Raiguer:

DILLUNS 8 DE JULIOL

DIMARTS 9 DE JULIOL 20.00 h | Projecció de pel·lícula: DISCO, IBIZA, LOCOMÍA. Lloc: Teatre Principal d’Inca.

19.00 h | Inauguració d’exposició: “ORGULL PER BANDERA 3.0” A càrrec de l’Associació ÚNIC. Lloc: carrers del Bisbe Llompart i Major.

DIMARTS 9 DE JULIOL

20.00 h | Projecció de pel·lícula: DISCO, IBIZA, LOCOMÍA. Lloc: Teatre Principal d’Inca.

DIMECRES 10 DE JULIOL

19.00 h | ORGULLOSAMENT CANET. L’exposició de l’obra Sabates, de l’artista i activista Jaume Canet, serà el punt de partida per a una conversa grupal sobre l’estat actual dels activismes i dels orgulls LGTBIQ+. Lloc: Museu del Calçat i de la Indústria.

DIJOUS 11 DE JULIOL

• 20.00 h | LOCOBOMBO: arriba a Inca el bingo més boig de la mà de KiwiNastoy, Jess Drag i Tito Deluxe. Música, bolles i molts premis. Lloc: plaça d’Espanya.

DIVENDRES 12 DE JULIOL

• 20.00 h | CINEMA A LA FRESCA: TE ESTOY AMANDO LOCAMENTE. Amb la participació de La Dani, Premi Feroz a millor actor de repartiment i nominació al Goya a millor actor revelació, la qual cosa l’ha convertida en la primera persona no binària nominada a un Goya. Lloc: plaça d’Espanya.

DISSABTE 13 DE JULIOL – FESTIVAL ORGULLOSAMENT INCA 2024

• 18.30 h Concentració al Quarter General Luque.

• 19.30 h Sortida de la rua des del Quarter General Luque pels carrers del centre fins a la plaça de l’Ajuntament.

• ACTUACIONS I XOUS A CÀRREC DE: Pep Noguera, Topacio Fresh, Sofía Cristo, Tito Deluxe, La Dani, Juan Pons, Auba Estela, Stacy Lover, Mystica Vileila, Pakita Spain, Jota Carajota, Sarah dLacy, Chris Mental, Locomía, Loles León. El programa complet es pot consultar aquí: https://incaciutat.com/orgullosamentinca

**Per a més informació i concertar entrevistes: [email protected] / 647 74 02 88

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado