PP
El PP exposa els seus dubtes respecte a la gestió del Pacte a causa de les incidències en l’Institut de l'Esport Hípic
Núria Riera: "Crida l'atenció que amb l'arribada de Cladera es contractaran a dit empreses de Sa Pobla, un municipi que no té relació amb el trot".
pp.es 28/03/2024 - 16:02:26

El PP exposa els seus dubtes respecte a la gestió del Pacte a causa de les incidències en l’Institut de l'Esport Hípic

La portaveu del PP en el Consell de Mallorca, Núria Riera: "Crida l'atenció que amb l'arribada de Cladera es contractaran a dit empreses de Sa Pobla, un municipi que no té relació amb el trot"

El grup del Partit Popular en el Consell de Mallorca ha exposat aquest matí els seus dubtes respecte a la gestió que va dur a terme el Pacte en la passada legislatura quant a l'administració de l'Institut Hípic. La portaveu popular en el Consell de Mallorca, Núria Riera, ha explicat que "hem conegut que el control financer ha detectat incidències entre els anys 2019-2023 quan el Pacte governava en la institució insular".

La portaveu popular ha concretat que, segons l'informe d'intervenció, "de set milions d'euros destinats a tasques de manteniment, gairebé dos milions d'euros van ser efectuats sense complir amb el procediment regular establert". Així mateix, ha afegit que "consideram abusiva la quantitat que ha estat donada sense adjudicar a oferta pública".

Núria Riera ha destacat que "entre aquests contractes a dit hi ha beneficiades empreses de Sa Pobla, d'on és Cladera". "Com a mínim crida l'atenció que, amb la seva arribada a la presidència, el Consell fes pagaments a societats d'un municipi que no té vinculació amb el trot i la tradició hípica". Riera ha ressaltat "la casualitat que suposa que en la legislatura anterior a la del Pacte de l'esquerra no es contractarà cap empresa d'aquesta localitat".

D'altra banda, ha valorat positivament la "reacció de la institució insular que està duent a terme una anàlisi exhaustiva de les factures per a conèixer si van existir irregularitats en la gestió del Pacte relacionada amb l’Institut de l'Esport Hípic".

 

Reciente
Visto
Comentado