El més important és que es tengui tota la informació
Durant aquesta setmana, el Policia Tutor d'Inca, visitarà diversos centres escolars del municipi davant la imminent festa de final de curs de l'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO)
Des de l'àrea de Policia es considera que l'alumnat si, posseeix tota la informació necessària, pot actuar en conseqüència. A més, s'ofereix una xerrada eminentment pràctica amb exemples que els agents.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/06/2018 - 16:29:00
«Amb mesures com aquesta i gràcies a la col·laboració dels agents de diversos municipis es garanteix una normalitat a aquest dia», ha dit Triguero.

S'imparteixen unes xerrades sobre seguretat als joves que participaran en les festes de final de curs a Alcúdia. Durant aquesta setmana, el Policia Tutor d'Inca, visitarà diversos centres escolars del municipi davant la imminent festa de final de curs de l'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO).

El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, i la regidora de Policia, Antonia Triguero han participat d'una de les sessions. Les xerrades estan adreçades a alumnes de tercer i quart d'ESO i el seu objectiu és la prevenció de possibles situacions que es puguin trobar durant el vespre. «El més important és que es tengui tota la informació i que els joves puguin passar una vetllada amb els amics», ha comentat Moreno.

A l'acte també hi participen dues infermeres del PAC d'Inca. Aquestes professionals tracten els temes més relacionats amb la salut i fan un taller pràctic de primers auxilis. La xerrada del Policia Tutor s'estructura entorn de: prevenció de furts o robatoris, prevenció del consum de begudes alcohòliques, actuació en casos d'emergència i civisme. Des de l'àrea de Policia es considera que l'alumnat si, posseeix tota la informació necessària, pot actuar en conseqüència. A més, s'ofereix una xerrada eminentment pràctica amb exemples que els agents s'han trobat a altres anys.

La novetat d'enguany és que l'Ajuntament d'Alcúdia ha editat un ban municipal on, entre altres temes, s'ordena als agents la retirada de begudes alcohòliques als menors i la seva destrucció posterior. També es fa incidència a la il·luminació de zones de concentració i a l'augment d'agents tant uniformats com de paisà. «Amb mesures com aquesta i gràcies a la col·laboració dels agents de diversos municipis es garanteix una normalitat a aquest dia», ha dit Triguero.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado