Museu del Calçat seran les seus de la tercera edició del cicle IncaBusiness.
El tercer cicle IncaBusiness incidirà en l'emprenedoria i la innovació. Entre els mesos d'octubre i desembre el Centre Bit i la sala de conferències del Museu del Calçat seran les seus de la tercera edició
El 4 d'octubre, a la sala d'actes del Centre Bit d'Inca, Yago Uribe, mentor de l'associació "Emprende + Mujer", parlarà sobre «El risc de no arriscar». Amb aquesta xerrada, Uribe, destacarà que el món necessita emprened
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/09/2018 - 12:13:00
«Hem treballat molt per trobar uns ponents que resultin atractius i aportin valor als empresaris d'Inca i de la comarca que participin d'aquest cicle» ha expressat Fernández.

El tercer cicle IncaBusiness incidirà en l'emprenedoria i la innovació. Entre els mesos d'octubre i desembre el Centre Bit i la sala de conferències del Museu del Calçat seran les seus de la tercera edició del cicle IncaBusiness. L'objectiu de les noves xerrades és posar damunt la taula l'emprenedoria com a motor econòmic i la necessitat de la innovació i l'estratègia durant el procés.

El Batle d'Inca Virgilio Moreno i la regidora de Participació Ciutadana, María José Fernández, han presentat als nous ponents. «El nou programa, de nou compta, amb uns ponents d'una trajectòria excel·lent que ens explicaran, des de la seva perspectiva, la importància del món empresarial i les tècniques per a tenir èxit avui en dia», ha comentat Fernández.

El 4 d'octubre, a la sala d'actes del Centre Bit d'Inca, Yago Uribe, mentor de l'associació "Emprende + Mujer", parlarà sobre «El risc de no arriscar». Amb aquesta xerrada, Uribe, destacarà que el món necessita emprenedors, i no només dels que munten negocis, sinó dels que tenen una actitud emprenedora. El 8 de novembre serà el torn de José Carlos Díez, economista i col·laborador habitual a mitjans internacionals com The Economist, Financial Times o Bloomberg.

El professor Díez, al Centre Bit d'Inca, pronunciarà la conferència «Balears en l'era de la tecnologia global»; fent un especial incís a la innovació com a clau per mantenir un model econòmic sostenible. Finalment, el 13 de desembre, serà el torn de Xavier March Morlà, fundador de l'empresa Refineria Web. La sala de conferències del Museu del Calçat acollirà la darrera ponència que porta per títol «Màrqueting en línia amb seny: vendre més invertint menys». L'empresari donarà la seva visió sobre les tendències dins del món del màrqueting digital i com tot plegat ajuda a millorar les vendes a l'empresa.

Des de l'àrea de Promoció Econòmica s'ha habilitat el correu electrònic promocio@ajinca.net per tal de poder reservar entrades per cada una de les tres conferències. Cal recordar que malgrat que l'entrada és lliure, l'aforament és limitat. «Hem treballat molt per trobar uns ponents que resultin atractius i aportin valor als empresaris d'Inca i de la comarca que participin d'aquest cicle» ha expressat Fernández.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado