Catalina Noguera exposa a la Sala d'Art i Cultura de la Fundació Trobada
Dissabte passat dia 11 s’inaugurà l’exposició de la pintora mallorquina, establerta a Manacor, Catalina Noguera a la Sala d’Art i Cultura de la Fundació Trobada
A l’entrevista que aquesta setmana publica Manacor Comarcal Ana Mascaró escriu que en el seu estil «entra en joc el seu propi llenguatge, la composició, textura execució, que son valors defensats.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/05/2019 - 20:47:00
Formada amb classes de pintura amb el pintor Collado i amb l’escultor Joan Costa, el blau, el lila i el verd son els seus colors preferits i els artistes que més valora son els que representen la seva vida com Frida Kahlo.

Catalina Noguera exposa a la Sala d'Art i Cultura de la Fundació Trobada. Dissabte passat dia 11 s’inaugurà l’exposició de la pintora mallorquina, establerta a Manacor, Catalina Noguera a la Sala d’Art i Cultura de la Fundació Trobada al Passeig Ferrocarril, 14 – 3er. Pis. Formada amb classes de pintura amb el pintor Collado i amb l’escultor Joan Costa, el blau, el lila i el verd son els seus colors preferits i els artistes que més valora son els que representen la seva vida com Frida Kahlo i també li agraden Pollok i Dalí.

Però la seva mestra i motor, ja de ben petita, va ser sa mare a la qual recorda pintant, ja que va arribar a tenir més de mil dibuixos amb paisatges mallorquins de l’època i l’entorn que ella va viure pintant amb llapis i retoladors i que, a pesar de la seva insistència, mai va arribar a exposar. Aquesta exposició ha resultat doblement important i emotiva per quant evoca a sa mare i acompleix a la vegada la promesa feta de «seguir el camí artístic».

A l’entrevista que aquesta setmana publica Manacor Comarcal Ana Mascaró escriu que en el seu estil «entra en joc el seu propi llenguatge, la composició, textura execució, que son valors defensats i qualificats pels artistes de tots els temps; els seus quadres son una resposta a nous plantejaments i al mateix temps al seu esperit lliure; la mirada d’aquesta artista projecta la il·lusió que habita als instants de la vida que ens apropen als nostres projectes i desitjos més profunds». La Fundació Trobada felicita a Catalina Noguera per la seva obra i li desitja molt d'èxit.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado