El Memorial Miquel Albero donarà el sus a Inca'n'Viu 2019.
L'Ajuntament d'Inca ha presentat les novetats del programa Inca'n'Viu, el cicle de Concerts d'Estiu 2019: Melendi, Sau, Operación Triunfo, La Frontera i Miss Cafeina serán el plat principal
El 27 de juliol es recupera el festival de música indie Inc'Camon, que comptarà com a cap de cartell amb el grup Miss Cafeina i, entre d'altres, actuaran Australian Blonde, Siloé, Vancouvers, la Granja.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/05/2019 - 14:55:00
El Hombre 80, 2 Pájaros a Tiro y Cirko. I aquest cap de setmana, acabarà el diumenge 21 de juliol amb dos concerts-tribut; per una banda a Alejandro Sanz y per l'altra banda a Mecano.

Melendi, Sau, Operación Triunfo, La Frontera i Miss Cafeina serán el plat principal d'Inca'n'Viu per aquest estiu. L'Ajuntament d'Inca ha presentat les novetats del programa Inca'n'Viu, el cicle de Concerts d'Estiu 2019. Per la capital del Raiguer passaran artistes com Melendi, Sau, els concursants d'Operación Triunfo 2018 o Miss Cafeina, entre d'altres. «La música serà un dels grans reclams de la nostra ciutat pels pròxims mesos; el nostre objectiu és potenciar Inca amb una oferta d'oci que atregui visitants i que es beneficii l'economia local», ha expressat Toni Peña, regidor de Participació Ciutadana.

El Memorial Miquel Albero donarà el sus a Inca'n'Viu 2019. Aquest concert comptarà amb Sau com a grup principal, qui estaran acompanyats per Anegats i Or. El dijous 27 de juny els concursants del programa televisiu «Operación Triunfo» pujaran a l'escenari del Mateu Cañellas per fer un repàs dels temes més famosos de la darrera edició. Més endavant, el 13 de juliol, "Mi Cubo de Rubik Tour" arribarà al pati d'armes del quarter General Luque. Es tracta de la gira de Melendi; en aquesta nova gira el cantautor oferirà en directe les seves noves cançons, sense oblidar els seus innombrables hits.

Lorenzo Santamaria a la plaça Mallorca. «Tenim un programa molt complet al que s'aniran afegint altres concerts com els d'Incajazz o els de les agrupacions locals durant les festes patronals», ha dit Peña.

El divendres 19 de juliol es celebrarà el 4t Festival LGTBI «Orgullosament Inca» amb els concerts en directe, shows de transformisme i la rua pels carrers del centre. L'endemà, 20 de juliol, la plaça Mallorca serà l'escenari d'un concert de La Frontera, El Hombre 80, 2 Pájaros a Tiro y Cirko. I aquest cap de setmana, acabarà el diumenge 21 de juliol amb dos concerts-tribut; per una banda a Alejandro Sanz y per l'altra banda a Mecano.

El 27 de juliol es recupera el festival de música indie Inc'Camon, que comptarà com a cap de cartell amb el grup Miss Cafeina i, entre d'altres, actuaran Australian Blonde, Siloé, Vancouvers, la Granja i fins a 5 grups més. Finalment el programa Inca'n'Viu acabarà el 30 de juliol amb l'actuació de Lorenzo Santamaria a la plaça Mallorca. «Tenim un programa molt complet al que s'aniran afegint altres concerts com els d'Incajazz o els de les agrupacions locals durant les festes patronals», ha dit Peña

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado