Podeu consultar, també, la comparativa de resultats a la web.
Sant Llorenç: a les eleccions municipals del 26 de maig, el Grup Independent de Son Carrió (GISCa) de Mateu Puigròs Sureda ha estat la força més votada amb 5 escons i un total de 1066 vots
En tercer lloc el Partit Popular (PP), liderat per Manuela Meseguer Barrios, ha obtingut dos escons i 540 vots. En 4ª i 5ª posició han quedat El Pi i Més, respectivament, amb un escó cada un.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/05/2019 - 00:59:00
26 de maig, el Grup Independent de Son Carrió (GISCa), liderat per Mateu Puigròs Sureda, ha estat la força més votada amb cinc escons i un total de 1066 vots comptabilitzats.

Enguany, a les eleccions municipals del 26 de maig, el Grup Independent de Son Carrió (GISCa), liderat per Mateu Puigròs Sureda, ha estat la força més votada amb cinc escons i un total de 1066 vots comptabilitzats. El segon partit més votat ha estat el PSBIB-PSOE, liderat per Pep Jaume Umbert, amb quatre escons i 971 vots.

En tercer lloc el Partit Popular (PP), liderat per Manuela Meseguer Barrios, ha obtingut dos escons i 540 vots. En 4ª i 5ª posició han quedat El Pi i Més, respectivament, amb un escó cada un. Respecte a la participació a les eleccions locals, autonòmiques i europees d’aquest 2019 a Sant Llorenç ha estat d’un 55.7%, amb un total de 3263 vots.

El segon partit més votat ha estat el PSBIB-PSOE, liderat per Pep Jaume Umbert, amb quatre escons i 971 vots.

Podeu consultar, també, la comparativa de resultats de les eleccions respecte a anys passat en aquest enllaç, o descarregar-vos els documents PDF següents per a conèixer els resultats més detalladament:

Enguany s’ha pogut seguir de ben a prop la publicació dels resultats a la web de l’Ajuntament gràcies al Departament de Noves Tecnologies. Es publicaren els resultats de participació a les 14.00h, a les 18.00h i a les 20.00h, respectivament. A través de la web, igualment, s’ha pogut consultar a quina taula electoral havia d'acudir a votar cada participant mitjançant la introducció del seu número de DNI i data de naixement.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado