L’empresa mallorquina Obras y Pavimentos MAN ha estat l’encarregada
Inca: Finalitzen les obres de construcció de la nova canonada d’aigua que garantirà el subministrament a tot el municipi en cas d’averia i connectarà el pou de Son Fiol amb el dipòsit municipal
Sa Marineta amb la canonada antiga i des del dipòsit de Son Fiol amb la nova construcció”, ha explicat la Delegada de Serveis i Espai Públic, María del Carmen Oses Ramos.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/08/2019 - 07:46:00
Aquesta actuació es durà a terme el pròxim dilluns 12 d’agost i, es preveu que provoqui una manca generalitzada de pressió al municipi i, a les zones altes, manca d'aigua.

Finalitzen les obres de construcció de la nova canonada d’aigua que garantirà el subministrament a tot el municipi en cas d’averia. L’ajuntament d’Inca segueix fent feina per millorar l’eficiència i la sostenibilitat del servei municipal d’aigua. Recentment han finalitzat les obres de construcció de la nova canonada que connectarà el pou de Son Fiol amb el dipòsit municipal d’aigua ubicat al carrer Llubí.

Aquesta conducció permetrà al municipi tenir una via de proveïment addicional sempre que sigui necessari. “En el cas de no poder extreure aigua dels altres pous municipals, es podrà canalitzar tota l’aigua necessària per garantir el subministrament des de la conducció de Sa Marineta amb la canonada antiga i des del dipòsit de Son Fiol amb la nova construcció”, ha explicat la Delegada de Serveis i Espai Públic, María del Carmen Oses Ramos.

Recentment han finalitzat les obres de construcció de la nova canonada que connectarà el pou de Son Fiol amb el dipòsit municipal d’aigua ubicat al carrer Llubí.

L’empresa mallorquina Obras y Pavimentos MAN ha estat l’encarregada de realitzar les obres, contracte que es va adjudicar per valor de 881.100 euros. Així doncs, una vegada finalitzada la construcció de la nova canonada, només falta connectar la conducció amb l’anell de distribució d’aigua del municipi. Aquesta actuació es durà a terme el pròxim dilluns 12 d’agost i, es preveu que provoqui una manca generalitzada de pressió al municipi i, a les zones altes, manca d'aigua.

En aquest sentit, María del Carmen Oses ha volgut destacar que “quan es fan obres de gran envergadura sempre és necessari fer algunes petites intervencions que afecten als ciutadans, però són totalment imprescindibles i sempre intentam fer-ho amb la major rapidesa possible.” Aquest projecte s’emmarca en el pla de gestió de l'aigua, posat en marxa l’any 2017 amb l’objectiu de millorar l’eficiència i sostenibilitat del servei municipal d’aigua i, alhora, modernitzar totes les instal·lacions i infraestructures.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado