XLI DIADA SOCIAL PERLES MANACOR TROFEU JOAN GOMIS 6 d’Octubre
XLI Diada Social Club Perlas Manacor de Actividades Subacuáticas Trofeu Joan Gomis el 6 d’Octubre de 2019 (diumenge) 08.00 h. Concentració al Col·legi La Salle
Començament de la jornada de pesca submarina, amb un màxim de 5 hores. 14.00 h. Finalització de la diada de pesca. 14.30 h. Concentració dels socis i acompanyants, aperitiu i pesada al pati del Col·legi La Salle.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/09/2019 - 04:49:00
INSCRIPCIÓ OBLIGATÒRIA. Enviar, amb sobre i segell, a l’apartat de Correus nº. 1 de Manacor, o entregar en mà a N’Andreu Mesquida (Perdigó), Papereria Muntaner, o Whatapp 639618089, i també a qualsevol membre.

XLI DIADA SOCIAL CLUB PERLES MANACOR A. S. =TROFEU JOAN GOMIS= 6 d’Octubre de 2019 (diumenge) *PROGRAMA* 08.00 h. Concentració al Col·legi La Salle de Manacor, pels esportistes que participin a la pesca submarina. (Com sempre hi haurà un petit berenar). Repartiment de números als pescadors, i sortida al lloc de pesca (No està permès l’ús de cap tipus de barca).

Començament de la jornada de pesca submarina, amb un màxim de 5 hores. 14.00 h. Finalització de la diada de pesca. 14.30 h. Concentració dels socis i acompanyants, aperitiu i pesada al pati del Col·legi La Salle de Manacor. ES PREGA MÀXIMA PUNTUALITAT =TOT SEGUIT, DINAR, REPARTIMENT DE TROFEUS I PREMIS I SORTEIG DE REGALS= (Està previst començar a les 15.30 hores, o abans, al mateix col·legi).

Per poder preparar, com toca, el dinar, i saber el número de comensals és imprescindible fer la inscripció, emprant el full a l’efecte. Vos esperam per passar un dia de convivència entre els socis del Club Perles.

Per poder preparar, com toca, el dinar, i saber el número de comensals és imprescindible fer la inscripció, emprant el full a l’efecte. Vos esperam per passar un dia de convivència entre els socis del Club Perles Manacor A. S. Les senyores dels socis, que desitgin assistir, poden fer-ho, aportant meló, o braç de gitano de crema.

INSCRIPCIÓ OBLIGATÒRIA. Enviar, amb sobre i segell, a l’apartat de Correus nº. 1 de Manacor, o entregar en mà a N’Andreu Mesquida (Perdigó), Papereria Muntaner, o Whatapp 639618089, i també a qualsevol membre de la Junta Directiva, abans del dijous, dia 3 d’Octubre. Demanam la vostra col·laboració, fent-nos arribar aquest full d’inscripció, a fi i efecte d’una millor organització. Gràcies.

Volem agrair les facilitats trobades en la direcció del col·legi La Salle, i en Pep Catalá. Gràcies també a: Ajuntament de Manacor, Híper Centro-Manacor, Joieria Manacor, Papereria Muntaner, Bodegues Pere Seda, Grup Paperera Manacor, Fills de Juan Bisellach, Licors Moyá d’Artà, Mogal Motor, Manacor Móvil, Construccions Artigues Truyols, i a tots els qui d’alguna manera han col·laborat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado