"El dolç Diagnòstic" de Xavier Zambrano, que va rebre el premi....
El Claustre de Sant Domingo d’Inca ha estat l’escenari escollit per presentar les obres guardonades en la dissetena edició dels Premis Literaris Pare Colom
En aquest sentit, la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Inca ha destacat "la importància que té que les institucions ens comprometem de manera eficaç en l’impuls i conreu de les lletres catalanes".
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/10/2019 - 06:02:00
Els llibres estan a disposició de tots els interessats a l'àrea de cultura de l'Ajuntament d'Inca. A més estaran permanentment disponibles al fons de la biblioteca i s'enviarà una dotació de còpies.

L’Ajuntament d’Inca presenta les obres guardonades amb els Premis Literaris Pare Colom. El Claustre de Sant Domingo d’Inca ha estat l’escenari escollit per presentar les obres guardonades en la dissetena edició dels Premis Literaris Pare Colom. Concretament s’ha presentat el llibre titulat "El dolç Diagnòstic" de Xavier Zambrano, que va rebre el premi en la modalitat de narrativa; l’obra "Popocatépetl" d’Elies Barberà i Jordi Boixadós, premiat en l’apartat de teatre; i el poemari "Retorn a l'obert" de Victor Gaya, premi Pare Colom de Poesia 2019.

L’Ajuntament d’Inca compta amb la col·laboració de l’editorial Lleonard Muntaner, la qual edita les obres guanyadores d’aquest certamen literari. Els llibres estan a disposició de tots els interessats a l'àrea de cultura de l'Ajuntament d'Inca. A més estaran permanentment disponibles al fons de la biblioteca i s'enviarà una dotació de còpies de les tres obres a tota la xarxa de biblioteques del Consell de Mallorca.

Enguany el nombre de participants en els Premis Literaris Pare Colom es va incrementar un 20% i es varen superar les 120 entregues. La finalitat d’aquest certamen literari és impulsar el conreu de les lletres catalanes, seguint l’estela del poeta i lingüista Pare Colom. En aquest sentit, la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Inca ha destacat "la importància que té que les institucions ens comprometem de manera eficaç en l’impuls i conreu de les lletres catalanes".

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado