VISITA DEL CONECTABALEAR ALS MÉS PETITS INGRESSATS A L’HOSPITAL
Voleibol: Andreu Mesquida i M. Antònia Perelló, s’han desplaçat avui matí a l’Hospital de Manacor per visitar els nadons i nens que romanen ingressats al centre hospitalari i obsequiar-los amb uns regals
Els jugadors Angel Rodríguez, Sebastià Gibanel, Thiago Vanole, Joao Víctor Costa, Rafael Martins, Rubén Lorente, Renato Marqués i David López juntament amb el tècnic Jaume Febrer, han recorregut.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/01/2020 - 08:25:00
Tot plegat han estat moments d’alegria i humanitat que el Club Volei Manacor ha viscut i que vol agraïr a la gerència de l’Hospital per fer possible que cada any poguem contribuïr a la nostra vessant social com a club i fer un poc més feliços.

VISITA DEL CONECTABALEAR ALS MÉS PETITS INGRESSATS A L’HOSPITAL DE MANACOR. Bona part de l’equip sénior masculí de Superlliga ConectaBalear CV Manacor, acompanyat del president Andreu Mesquida i la vicepresidenta, M. Antònia Perelló, s’han desplaçat avui matí a l’Hospital de Manacor per visitar els nadons i nens que romanen ingressats al centre hospitalari i obsequiar-los amb uns regals i una estona agradable de companyia.

La comitiva ha estat rebuda per la gerent del centre comarcal, Dra. Catalina Vadell, i els responsables de la direcció Mèdica i d’Infermeria, així com els de Gestió i del gabinet de comunicació de l’Hospital. Els jugadors Angel Rodríguez, Sebastià Gibanel, Thiago Vanole, Joao Víctor Costa, Rafael Martins, Rubén Lorente, Renato Marqués i David López juntament amb el tècnic Jaume Febrer, han recorregut les distintes habitacions de l’àrea de Pediatria. Han pogut fer regals als més petits i compartir una estona d’esbarjo amb ells, els seus familiars i el personal mèdic de la planta hospitalària.

La comitiva ha estat rebuda per la gerent del centre comarcal, Dra. Catalina Vadell, i els responsables de la direcció Mèdica i d’Infermeria, així com els de Gestió i del gabinet de comunicació de l’Hospital.

Aximateix, s’han dirigit a l’àrea d’Urgències, per indicació de la direcció del centre, on també han parlat i entretingut a alguns petits que estaven ingressats en l’àrea d’observació. Tot plegat han estat moments d’alegria i humanitat que el Club Volei Manacor ha viscut i que vol agraïr a la gerència de l’Hospital per fer possible que cada any poguem contribuïr a la nostra vessant social com a club i fer un poc més feliços al més petits que malhauradament han de passar les festes de Nadal fora de casa.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado