Durant el 2019 s’ha desenvolupat un projecte de millora de les instal·lacions
400.000 euros: L’Ajuntament d’Inca desenvolupa un pla estratègic d’inversions per millorar i modernitzar les instal·lacions esportives del municipi
L’Ajuntament realitza inversions per valor de més de 400.000 euros en les instal·lacions esportives del municipi. L’Ajuntament d’Inca desenvolupa un pla estratègic d’inversions per millorar i modernitzar les instal·lacions.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/02/2020 - 01:17:00
A més, està previst també l’adquisició d’una grua d’elevació i trasllat de persones per a les piscines municipals Catalina Corró. Per últim, quant a inversions previstes per a l’any 2020, l’Ajuntament d’Inca ha començat.

 

Així doncs, s’invertiran un total de 443.418,29 € en diferents projectes, alguns d’ells realitzats ja durant l’any 2019 i altres que ja han començat a tramitar-se i es posaran en marxa durant aquest any.

L’Ajuntament realitza inversions per valor de més de 400.000 euros en les instal·lacions esportives del municipi. L’Ajuntament d’Inca desenvolupa un pla estratègic d’inversions per millorar i modernitzar les instal·lacions esportives del municipi. Així doncs, s’invertiran un total de 443.418,29 € en diferents projectes, alguns d’ells realitzats ja durant l’any 2019 i altres que ja han començat a tramitar-se i es posaran en marxa durant aquest any.

“Consideram totalment necessari anar realitzant actuacions per renovar les instal·lacions esportives i aconseguir així mantenir unes instal·lacions de qualitat. La majoria de projectes que posam en marxa ens permeten també millorar la sostenibilitat i eficiència de les edificacions”, ha assenyalat el regidor de Transició energètica i Projectes estratègics, Gori Ferrà.

Entre les inversions més destacades que es realitzaran durant el 2020, es troba l’adquisició i instal·lació d’equips de torniquets motoritzats per al control d’accés d’usuaris al poliesportiu Mateu Cañellas. En aquet sentit, el regidor d’Esports i Seguretat, Sebastián Oriol, ha explicat que “aquesta acció permetrà automatitzar el control del pas de persones usuàries del centre i millorar la seguretat de les instal·lacions”.

D’altra banda, en el poliesportiu Mateu Cañellas es preveu també la instal·lació de jocs infantils i un circuit d’entrenament físic individual a l’exterior. Així mateix, s’estan tramitant també els contractes menors pel subministrament de tancaments ballesta per l’edifici destinat a consergeria i bar del poliesportiu Mateu Cañellas; l’adquisició de càmeres de seguretat i vigilància d’aquestes instal·lacions esportives; i la provisió de tendals per a les piscines.

Pel que fa a les piscines municipals Catalina Corró, el pla d’inversions inclou la substitució de les portes d’emergència del recinte i la instal·lació d’un nou sistema de detecció i alarma d’incendis. A més, està previst també l’adquisició d’una grua d’elevació i trasllat de persones per a les piscines municipals Catalina Corró. Per últim, quant a inversions previstes per a l’any 2020, l’Ajuntament d’Inca ha començat ja les gestions per a l’adquisició d’un nou grup de pressió contra incendis per al pavelló municipal Sa Creu.

“Durant el 2019 s’ha desenvolupat un projecte de millora de les instal·lacions del Palau Municipal d’Esports, amb la finalitat de renovar el pavelló i, alhora, adaptar l’espai als usos actuals i les normatives vigents en matèria de seguretat i accessibilitat”, ha destacat el regidor Oriol.

D’altra banda, a finals d’any es varen remodelar també els equips de la piscina municipal Catalina Corró i es varen instal·lar sistemes de producció ACS per mitjà de calderes de gas natural en el poliesportiu Mateu Canyelles amb l’objectiu de millorar l’eficiència energètica del recinte.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado