Katas, Ukemis,defensa personal i tècniques de dret i terra davant d´un jurat del Club
16 de febrer el Dojo Muratore Manacor va organitzar amb gran èxit el seu XXVI Trofeu Elite Memorial Adel Castor i prop de 200 judoques venguts de diverses escoles es varen donar cita a Porto Cristo
Prop de 200 judoques venguts de diverses escoles de Manacor , de Porto Cristo, Son Macià,San Joan, Costitx, Santanyi, Inca i Porreres es varen donar cita al Poliesportiu de l´IES de Porto Cristo per fer disfrutar.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/02/2020 - 15:31:00
Aquest Trofeu es celebra en memoria d´un Mestre del Dojo: Adel Castor qui va ser mestre del Dojo i un dels introductors del Judo a Manacor .Aquesta es una competició-demostració de tècnica on en grup...

EL DOJO MURATORE CELEBRA AMB GRAN EXIT EL SEU XXVI TROFEU ELITE,MEMORIAL ADEL CASTOR. El passat mati de Diumenge 16 de Febrer ,el Dojo Muratore va organitzar amb gran èxit el seu XXVI TROFEU ELITE, MEMORIAL ADEL CASTOR.

Prop de 200 judoques venguts de diverses escoles de Manacor, de Porto Cristo, Son Macià, San Joan, Costitx, Santanyi, Inca i Porreres es varen donar cita al Poliesportiu de l´IES de Porto Cristo per fer disfrutar a tot el públic assistent mostrant el seu judo complet, divertit i educatiu.

Un diumenge demati per l´única i gran recompensa de veure molt feliços a tots els judoques mes petits del Club, així com ells ho varen passar quan eren petits. Enhorabona a tots els participants i ajudants ,i que es pugui celebrar molts anys.

Aquest Trofeu es celebra en memoria d´un Mestre del Dojo: Adel Castor qui va ser mestre del Dojo i un dels introductors del Judo a Manacor .Aquesta es una competició-demostració de tècnica on en grup, els alumnes mostren un exercici de Katas, Ukemis,defensa personal i tècniques de dret i terra davant d´un jurat del Club.

Cal destacar que aquest Trofeu,que ja es la 26 edició es pot celebrar gràcies al patrocini de la tenda : INTERESPORT ELITE i a la colaboració de JOIERIES JUANA i FRUITES TONI POMAR i a la gran ajuda de tots els Judoques Adults i Jovenets que ajuden a montar, desmontar, jutjar, acompanyar..... i atendre perfectament a tots els judoques. 

Un diumenge demati per l´única i gran recompensa de veure molt feliços a tots els judoques mes petits del Club, així com ells ho varen passar quan eren petits. Enhorabona a tots els participants i ajudants ,i que es pugui celebrar molts anys mes !!!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado