A quina edat vas començar el judo?. Tenc 14 anys i vaig començar als 4.
Joan Toni Gallardo del Renshinkan Manacor i Llevant: Ara que els competidors en comptes d'entrenar al tatami n’ han d'improvisar un a casa seva els esportistes ens comenten les seves inquietuds
8º- Creus que aquest any hi ha alguna possibilitat que es puguin reactivar? No crec que aquesta temporada es pugui reactivar però hem de seguir entrenant per arribar a la pròxima amb més ganes.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/05/2020 - 02:27:00
6º- Abans del confinament com eren els teus entrenaments habituals? Entrenàvem el dimarts, de les 19h fins a les 21.30h, el dimecres, de 17.30 fins a les 19h i el dijous de les 19h fins a les 21.30, dissabtes, etc etc

JUDO RENSHINKAN 10 PREGUNTES A: JOAN TONI GALLARDO LLINÀS Aquesta és una secció del judo RSK. Ara que els competidors en comptes d'entrenar al tatami n’ han d'improvisar un a casa seva, els joves esportistes ens comenten les seves inquietuds, com duen aquest confinament i com veuen el futur del seu esport d'origen nipó.

1º- Quants anys tens i a quina edat vas començar el judo?.

10º- Com entrenes ara a casa teva? Faig uns exercisis amb l'ajuda de dues petites peses que tenc per casa, abdominals, flexions, treballs de judo.Un poc de tot per mantenir-me en forma.

Tenc 14 anys i vaig començar als 4.

2º- Qualsevol pot practicar judo o has de menester unes condicions especials? 

Qualsevol ho pot practicar però hi ha de posar ganes i esforç.

3º- Ets competidor? 

Si

4º- I perquè t'agrada la competició?

M'agrada la sensació de sortir enmitg del tatami i demostrar tot el que he après entrenant.

5º- Quins resultats important has tret aquest any?

He guanyat dos rànkings del 4 controls escolars i bronze al Ct. de Mallorca. Aquest any no he arribat a cap resultat important, però ara toca entrenar molt per l'any que ve arribar-hi.

6º- Abans del confinament com eren els teus entrenaments habituals?

Entrenàvem el dimarts, de les 19h fins a les 21.30h, el dimecres, de 17.30 fins a les 19h i el dijous de les 19h fins a les 21.30, dissabtes, etc etc

7º- Ara amb l'estat d'alarma que estem vivint, què competicions t'han quedat suspeses?

A mi m'ha quedat suspès el Trofeu Internacional Renshinkan.

8º- Creus que aquest any hi ha alguna possibilitat que es puguin reactivar?

No crec que aquesta temporada es pugui reactivar però hem de seguir entrenant per arribar a la pròxima amb més ganes.

9º- Com durs aquest cofinament, estar tancats a ca vostra sense poder sortir?

Es bastant dur, però ara intent fer una rutina, clarament, no és el mateix perquè no podem entrenar amb normalitat però si que es pot sobredur una mica

10º- Com entrenes ara a casa teva?

Faig uns exercisis amb l'ajuda de dues petites peses que tenc per casa, abdominals, flexions, treballs de judo.Un poc de tot per mantenir-me en forma.

11º- Vols afegir alguna cosa més? Voldria enviar ànims a totes les persones que com nosaltres han hagut d'aturar-se per aquesta situació i que junts en sortirem.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado