El Ayuntamiento de Manacor expresa el más sentido pésame por la muerte
Ha fallecido en Manacor el socialista Sebastià Riera Fullana actual presidente de Honor del PSOE Local y que fuera concejal del Ayuntamiento durante 10 años
Sebastià Riera Fullana formó parte de la Corporación Municipal durante diez años como concejal. En 1979 formó parte de la candidatura del CDI, y inició el primer mandato democrático formando parte del equipo de gobierno
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/03/2024 - 18:34:41
Histórico miembro del PSIB-PSOE, candidato a alcalde de Manacor por este partido político dos veces, Sebastià Riera Fullana era actualmente Presidente de Honor de la Agrupación Socialista de Manacor.

EL AYUNTAMIENTO DE MANACOR EXPRESA EL MÁS SENTIDO PÉSAME POR LA MUERTE DE SEBASTIÀ RIERA FULLANA. El Ayuntamiento de Manacor expresa el más sentido pésame por la muerte de Sebastià Riera Fullana, que ha fallecido en Manacor a 86 años. Sebastià Riera Fullana formó parte de la Corporación Municipal durante diez años como concejal. En 1979 formó parte de la candidatura del CDI, y inició el primer mandato democrático formando parte del equipo de gobierno municipal comandado por el alcalde Llorenç Mas.

Histórico miembro del PSIB-PSOE, candidato a alcalde de Manacor por este partido político dos veces, Sebastià Riera Fullana era actualmente Presidente de Honor de la Agrupación Socialista de Manacor. El alcalde de Manacor, Miquel Oliver, en nombre de todo el Ayuntamiento, quiere expresar la más sincera condolencia a familiares, amigos y compañeros de partido, ante la pérdida "de una persona que siempre tuvo en la cabeza y en el corazón el trabajo por el bien común de nuestra sociedad".

El Ayuntamiento de Manacor expresa el más sentido pésame por la muerte de Sebastià Riera Fullana, que ha fallecido en Manacor a 86 años.

L'AJUNTAMENT DE MANACOR EXPRESSA EL MÉS SENTIT CONDOL PER LA MORT DE SEBASTIÀ RIERA FULLANA. L'Ajuntament de Manacor expressa el més sentit condol per la mort de Sebastià Riera Fullana, que ha finat a Manacor a 86 anys. Sebastià Riera Fullana va formar part de la Corporació Municipal durant deu anys com a regidor. L'any 1979 va formar part de la candidatura del CDI, i encetà el primer mandat democràtic formant part de l'equip de govern municipal comandat pel batle Llorenç Mas.

Històric membre del PSIB-PSOE, candidat a batle de Manacor per aquest partit polític dues vegades, Sebastià Riera Fullana era actualment President d'Honor de l'Agrupació Socialista de Manacor. El batle de Manacor, Miquel Oliver, en nom de tot l'Ajuntament, vol expressar la més sincera condolença a familiars, amics i companys de partit, davant la pèrdua "d'una persona que sempre va tenir al cap i al cor la feina pel bé comú de la nostra societat".

Davant la notícia de la pèrdua de Sebastià Riera Fullana, L’Obra Cultural Balear de Manacor vol donar el condol a la família. Desitjam que el dolor d’aquests moments per la seva absència s’alleugereixi pel record de la seva vida plena i dedicada al bé comú. En Sebastià Riera Fullana, membre de l’entitat des dels seus inicis, ha estat sempre una brúixola dins l’associació. Sense defallir mai en la seva responsabilitat personal de sostenir l’OCB i millorar-la.

Persona amb grans conviccions i sensibilitat social, Manacor no seria tal com és sense la petjada que va deixar en el món de la política, com divulgador en els mitjans audiovisuals i com gran defensor de la nostra llengua i cultura. La seva vida serà sempre el nostre exemple. Sempre en el nostre record. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


6
1
Socialiste
Sebastia, te anyorerem es que te coneguerem tota sa vida. Sa teva bonhomonia i el respecte als rivals politics eren patents. Deixes sense cap que te pugui sustituir, Entre Estrelles de pasarela i figurants, es que no aia res mes el Psoe de Manacor
Ruben
Buena persona, con buenos principios.Descanse en paz
Pedro Rosselló
Em sap greu!!! Tot un referent a la política de Manacor, socialista autèntic compromès amb els valors democràtics. En pau descansi.
Juan Gayá
Para mi fue una gran persona
Edmundo Igual
Un señor y amigo. Una persona que sabía cuándo hacer y callar. Una persona que como político fue referente en Manacor. Un modelo para el funcionariado. Un saludo y que sirva de ejemplo a los socialistas de hoy.
Manuel Rosas Serra
Todo un referente del socialismo manacori D.E.P.