Una temporada més el nostre club acaba la temporada amb una gran festa
Bàsquet Manacor: La selecció balear, amb en Júnior a les seves files, va aconseguir un històric subcampionat d’Espanya, vencent ens tots els enfronatments i perdent només a la final
Club Bàsquet Manacor comptar amb aquests dos cracs al nostre planter i els volem enviar l’enhorabona per haver pogut viure aquesta gran experiència competitiva, formativa i de convivència. Enhorabona Júnior i Victoria!!!
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/06/2024 - 03:34:00
Campionat d’Espanya de 3x3 en categoria u13 amb les seleccions de la nostra comunitat autònoma. La selecció balear, amb en Júnior a les seves files, va aconseguir un històric subcampionat d’Espanya, vencent ens tots els enfronatments

GRAN PAPER D’EN JÚNIOR ALONSO I NA VICTORIA LLABRÉS AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE 3X3. En Júnior Alonso i na Victoria Llabrés varen participar el passat cap de setmana al Campionat d’Espanya de 3x3 en categoria u13 amb les seleccions de la nostra comunitat autònoma. La selecció balear, amb en Júnior a les seves files, va aconseguir un històric subcampionat d’Espanya, vencent ens tots els enfronatments i perdent només a la final contra la gran potència del bàsquet estatal, Catalunya.

Per la seva banda, la selecció femenina, amb na Victoria, va realitzar també un gran campionat aconseguint una novena plaça molt meritòria competint durant tot el torneig a un altíssim nivell.

A més del sopar, varen poder retre homentage als jugadors, jugadores i equips més destacats de la temporada i es va poder fer homenatge a persones rellevants en la història del nostre club

Des d’aquí volem transmetre el gran orgull que significa per a tota la família del Club Bàsquet Manacor comptar amb aquests dos cracs al nostre planter i els volem enviar l’enhorabona per haver pogut viure aquesta gran experiència competitiva, formativa i de convivència. Enhorabona Júnior i Victoria!!!

GRAN SOPAR DE FINAL DE TEMPORADA DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. Dissabte passat el nostre club va viure el tradicional sopar de final de temporada a La Salle. Jugadors i jugadores, pare i mares, germans i germanes, familiars, cos tècnic i els membres de la junta directiva varen poder gaudir d’un vespre en família, ple de bon ambient i de molta alegria.

A més del sopar, varen poder retre homentage als jugadors, jugadores i equips més destacats de la temporada i es va poder fer homenatge a persones rellevants en la història del nostre club i també a aquelles persones que per un motiu o un altre han sigut mereixedores d’un reconeixement públic.

Una temporada més el nostre club acaba la temporada amb una gran festa gràcies a la col.laboració de totes les persones i tots els espónsors i col.laboradors que fan possible que el Bàsquet Manacor sigui un referent esportiu i educatiu de tota la nostra comarca

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado