Els petits i els grans que es varen desplaçar al Passeig de la Sirena
El passat diumenge 14 de juliol es va realitzar la tradicional demostració a l’aire lliure del Club Dojo Muratore, baix les directrius de Javi Reche, Passeig de la Sirena de Porto Cristo
Tots els assistents van poder portar-se com a record una bosseta de llepolies i fruita i aigua per Fruites S’Hort de Sa Vall. Moltes gràcies a tots els assistents i a l’Ajuntament de Manacor per fer-ho possible.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/07/2024 - 11:52:00
Porto Cristo varen realitzar la classe baix les directrius del professor del Club a aquesta localitat: Javi Reche. La majoria de practicants foren de Porto Cristo, encara que es varen desplaçar judokes de Manacor i Son Macià.

DEMOSTRACIÓ DEL CLUB DOJO MURATORE A LES FESTES DEL CARME DE PORTO CRISTO. El passat diumenge dia 14 de juliol es va realitzar la tradicional demostració a l’aire lliure del Club Dojo Muratore. Es va realitzar una classe d’uns 60 minuts a on es va poder apreciar la metodologia del Club: una metodologia basada amb el joc i la psicomotricitat.

Els petits i els grans que es varen desplaçar al Passeig de la Sirena de Porto Cristo varen realitzar la classe baix les directrius del professor del Club a aquesta localitat: Javi Reche. La majoria de practicants foren de Porto Cristo, encara que es varen desplaçar judokes de Manacor i Son Macià.

La classe va començar amb un joc per continuar amb exercicis de coordinació i les caigudes que van fer gaudir al públic assistent. A continuació es va poder veure diferents tècniques

La classe va començar amb un joc per continuar amb exercicis de coordinació i les caigudes que van fer gaudir al públic assistent. A continuació es va poder veure diferents tècniques dels més grans del club i dels petits. A continuació, petits i grans van fer una demostració de diferents tècniques i jugant entre ells. Per finalitzar es va fer un joc per acabar.

Tots els assistents van poder portar-se com a record una bosseta de llepolies i fruita i aigua per Fruites S’Hort de Sa Vall. Moltes gràcies a tots els assistents i a l’Ajuntament de Manacor per fer-ho possible.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado