La crida/pregón a cargo de Catalina Canovas Pont “Cati Roseta”.
Comienzan hoy jueves día 18 a las 19:00 horas las Fiestas de Sant Jaume de Manacor: El estandarte lo llevará Aproscom, pregón Catalina Canovas Pont “Cati Roseta”, Ball de bot, la Mulassa
A las 19:00 horas se recoge el Estandarte en la calle Menéndez Pelayo, 27 a cargo de los usuarios de APROSCOM. Con un recorrido por Antonio Maura, Verònica, Amistat, Convent, pl. del Convent, Ajuntament
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/07/2024 - 10:18:35
Mulassa con el siguiente recorrido Ajuntament (pl. del Convent), pl. de sa Bassa, Peral, Bosch, pl. Weyler, pl. Rector Rubí, pl. des Cos, Pere Llull, pl. de l’Escolà Pocoví, Mercadal, Bosch, Jaume II, Major, pl. Convent.

Hoy jueves día 18 de julio de 2024 comienzan las Fiestas de Sant Jaume de Manacor, patrón de la capital del Llevant y de la ciudad. A las 19:00 horas se recoge el Estandarte en la calle Menéndez Pelayo, 27 a cargo de los usuarios de APROSCOM. Con un recorrido por Antonio Maura, Verònica, Amistat, Convent, pl. del Convent, Ajuntament y quedará expuesto en la capilla de Sant Jaume. A las 20:00 horas se llama a la fiesta, crida/pregón a cargo de Catalina Canovas Pont “Cati Roseta”.

Al terminar el pregón sale la Mulassa con el siguiente recorrido Ajuntament (pl. del Convent), pl. de sa Bassa, Peral, Bosch, pl. Weyler, pl. Rector Rubí, pl. des Cos, Pere Llull, pl. de l’Escolà Pocoví, Mercadal, Bosch, Jaume II, Major, pl. Convent. Quedará expuesta en el Ayuntamiento. La vestimenta es camisa blanca y pañuelo rojo. A las 21.00 horas · plaça Rector Rubí Ball de Bot con los grupos: Sa Torre, Esclafits i Castanyetes i Jai de sa Barraqueta.

La vestimenta es camisa blanca y pañuelo rojo. A las 21.00 horas · plaça Rector Rubí Ball de Bot con los grupos: Sa Torre, Esclafits i Castanyetes i Jai de sa Barraqueta.

Dice de la fiesta, Mateu Marcé Riera. DELEGAT DE FESTES. Benvolguts manacorins i manacori nes, fa poc sortíem de les Fires i Festes de primavera i ja ensumam les festes de Sant Jaume. Unes festes que, any rere any, aconsegueixen tenir més segui dors i adeptes. Que esperen durant tot un any per gaudir dels cavalls i cavallers, de correr l’anell, de remullar-nos amb la festa de les canyes o de gaudir amb les diferents agrupacions culturals que vesteixen aquestes dies. I és que la cosa no és menor, ja que són les festes del patró del nostre poble. L’Obreria de Sant Jaume, cada any, té més ganes i força i impulsa la gent i a l’Ajuntament a seguir apostant perquè aquesta festa sigui el que es mereix. És per això, que vull agraïr una vegada més l’esforç, la dedicació i l’empatia que demostren tots els membres de l’Obreria per organitzar aquestes festes sense esperar res més a canvi que la satisfacció de fer poble. Dit això, vull desitjar-vos unes molt bones festes de Sant jaume amb coneixement i responsabilitat. Mateu Marcé Riera. DELEGAT DE FESTES.

Saluda de fiesta, Miquel Oliver Gomila. BATLE DE MANACOR.- Quan s’acosta l’estiu, som molts els manaco rins i manacorines que començam a regirar calaixos i armaris cercant la roba blanca que demana la festa de Sant Jaume. Són aquests petits detalls que, fins i tot, esdevenen petits rituals, els quals ens fan sentir part d’alguna cosa i ens arrelen al sentiment de pertinença. La Crida de Sant Jaume és ja a dia d’avui un dels moments més esperats de l’estiu a Mana cor. Amb la plaça del Convent de cada any més plena, és quan podem ser conscients que les cares d’emoció i d’alegria dels més petits per veure el ball de la Mulassa són el resultat d’una llavor que hem sembrat de manera col·lectiva. No hi ha un honor més gran per a mi, com a bat le que poder acompanyar un grup de gent com l’Obreria de Sant Jaume a fer feina per agerma nar tradició, celebració i ganes de fer poble. Manacorines i manacorins, ens veim a la Crida! I a totes aquelles persones d’aquí i d’allà, d’arreu de Mallorca i del món: Manacor és obert de pin te en ample aquests dies perquè volem mostrar-vos amb orgull les festes del nostre patró. A totes i tots, que les visqueu amb seny, però també amb tota l’alegria i l’emoció. Sant Jaume és estiu i l’estiu és per a viure’l!. Visca Sant Jaume i visca Manacor!.

Fiestas del carmen de Porto Cristo, hoy jueves día 18: Tots a córrer! 19.30 hores. Cursa nocturna. Concentració a la plaça de l’Aljub. 20.00 h sortida. Itinerari: plaça de l’Aljub, carrer de Sant Jordi, carretera de les Coves, passeig del Cap des Toll, carrer de la Vela, passeig del Cap des Toll, carretera des Moll, platja. En acabar la cursa, concentració a la platja amb un poc de música fins a les 00.00 h. Ho organitza: Pescatruis. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
Maria
Con petardo incluido que tiraron hacia la gente!
Paco
Batle ridicul i pregó ridicul. Ara se volen inventar una tradició i un sentiment inexistent. Qualsevol cosa manco fer res de profit. Gentussa.